+32 800 12 899 

Bedrijfsveiligheid met de juiste markeringen
Met behulp van doordachte markeringen draagt de werkgever bij aan een veilige werkomgeving voor zijn medewerkers. De fundamentele rechtsnormen voor de organisatie van arbeidsveiligheid in het bedrijf zijn vastgelegd in de bedrijfsveiligheidsvoorschriften en de arbeidsomstandighedenwet. Voor de werkgever betekent dit dat hij afzettingen en markeringen moet gebruiken om alle werknemers goed te beschermen tegen gevaren. Met speciale afzetlinten kunnen heel eenvoudig gebieden worden afgezet die slechts tijdelijk ontoegankelijk moeten zijn. In de categorie afzettingen vindt u alle mogelijke hulpmiddelen om bepaalde wegen of zones permanent af te zetten. Om bepaalde wegen te markeren, kunt u speciale markeringsverf gebruiken die met behulp van speciale apparatuur op de vloer of op andere oppervlakken wordt aangebracht. Idealiter heeft het bedrijf een veiligheidsconcept om de arbeidsveiligheid optimaal te realiseren. Door goed geplaatste markeringen kunnen al veel alledaagse risico's worden geminimaliseerd. Maar niet alleen op dit gebied is het voor ondernemers belangrijk voorzorgsmaatregelen te treffen.

Professionele maatregelen voor een professionele markering
In het bedrijf moeten niet alleen wegen duidelijk worden gemarkeerd. Er zijn nog veel andere plaatsen waar het nodig is medewerkers ergens op attent te maken, voor gevaren te waarschuwen of materialen te sorteren. In het bedrijf is op verschillende plaatsen vaak een aanrijbeveiliging nodig om stellingen of machines te beschermen tegen botsingen door heftrucks. Verkeersdrempels bij in- en uitgangen remmen vrachtverkeer, waardoor voetgangers veiliger kunnen oversteken. Slagbomen blokkeren de toegang voor ongewenste gasten op het bedrijfsterrein of in de parkeergarage. En in kantoorgebouwen zijn natuurlijk deurborden nodig om kamers te markeren. Andere waarschuwingsetiketten zijn handig om bijvoorbeeld gereedschappen te markeren. Kabelbruggen ronden het aanbod af. Ze zijn een praktische hulp voor elk kantoor om de kabels van alle elektronische apparaten veilig af te dekken. Afzetting en markering is dus een zeer veelzijdig thema en hoort daarom thuis in de handen van bedreven specialisten als KAISER+KRAFT.

Afzetting en markering

Gevarenzones, doorgangen en werkomgevingen kunt u maar beter met markeringen afzetten! Zo zorgt u voor veiligheid op het volledige bedrijfsterrein.
Onze productcategorieën
Aanrijdbeveiliging
Zichtbaar veiliger! Met een aanrijdbeveiliging en randbescherming in felle ...
Afzetlinten
Rood-wit. Zwart-geel. Nee, we hebben het niet over friet. En ook niet over Ajax. ...
Afzettingen
Met afzettingen wordt het zichtbaar veiliger. Dankzij felle signaalkleuren zijn ...
Beschermpalen
Beschermpalen waarschuwen, ze beschermen, en ze zijn flexibel. Onze ...
Kabelbruggen
Men vindt ze op de bouwplaats, op festivalterreinen en op industrieterreinen: ...
Markeringsverf
Met markeringsverf en een markeerwagen bent u er helemaal klaar voor: een rondje ...
Slagbomen
Slagbomen en slagboominstallaties zorgen voor meer duidelijkheid op ...
Verkeersdrempels
Door verkeersdrempels meer veiligheid op alle wegen: drempels voorkomen ...
Waarschuwingsetiketten
Met professionele waarschuwingsetiketten voor de juiste markering en/of het ...
Producten vergelijken