+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Materiaal
 

Kabelbruggen: bescherming voor en tegen kabels
Kabelbruggen zijn profielen die kabels sorteren, afdekken, bevestigen en geleiden en die los op de vloer liggen. Er wordt dus een kabelgoot gelegd, ofwel in ruimtes, bijvoorbeeld kantoren, ofwel buiten. Kabelgoten zijn verkrijgbaar in zelfklevende versie, maar kunnen ook met dubbelzijdig plakband worden bevestigd. Buiten zijn kabelgoten overrijdbaar en van een zwaar, weerbestendig materiaal. Bij kabels die onbeschermd op de vloer liggen, kunnen de aangesloten apparaten beschadigd raken of kunnen personen over de kabels struikelen en gewond raken. Met behulp van een kabelbrug worden kabels vastgezet en zodoende beschermd tegen trekken, pletten en schuren. De bruggen liggen vlak en schuin op de ondergrond, zijn eenvoudig te installeren en duidelijk te herkennen. Men kan ze gebruiken voor buitentoepassingen en ze worden voornamelijk ingezet ter bescherming van kabels bij evenementen of kabels op bouwplaatsen die aan hoge belastingen onderhevig zijn. Ze zijn daarom vaak gemaakt van een harde kunststof, aluminium of rubber. Afzonderlijke segmenten kunnen naar wens aan elkaar worden gekoppeld. Ze zijn meestal gemaakt van metaal of harde kunststof. Er zijn modellen die via schroef- of kleefverbindingen aan de ondergrond worden verbonden, maar ook flexibele systemen die niet moeten worden bevestigd. Door het hoge gewicht van de slang- en kabelbruggen en hun geschikte vorm, verschuiven zij niet. Slangbruggen hebben een vergelijkbare functie.

Een professionele kabelbrug voor binnen- en buitentoepassing
Bij KAISER+KRAFT vindt u in de categorie markeringen hoogwaardige en sterke kabelbruggen. Ze zijn in hoge mate temperatuur- en weerbestendig en zijn zowel geschikt voor buiten op bedrijfsterreinen als binne. Het aanbod van KAISER+KRAFT bevat belastbare kabelbruggen van aluminium en kunststof alsook slangbruggen. Deze producten zijn bovendien geschikt voor vrachtwagenverkeer. De bruggen hoeven buiten niet te worden bevestigd, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor tijdelijk gebruik. De kabelbruggen zijn zo ook snel en ongecompliceerd voor beurzen en evenementen te gebruiken.

Kabelbruggen

Men vindt ze op de bouwplaats, op festivalterreinen en op industrieterreinen: kabelbruggen die uw leidingen en kabels optimaal beschermen. Of er nu vrachtwagens, heftrucks of kruiwagens overheen rijden, voor elke toepassing zijn er geschikte kabelbruggen.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Kabelbrug, groot
afsluitelement
Excl. BTW
19,85
Kabelbrug, groot
hoekelement 45°
Excl. BTW
61,-
Excl. BTW
132,90
Kabelbrug van aluminium
l x b x h = 2000 x 80 x 20 mm
Excl. BTW
vanaf 94,80
Excl. BTW
vanaf 99,80
Excl. BTW
vanaf 281,-
Slang- en kabelbrug
voor kabels tot 45 mm Ø, geel
Excl. BTW
233,50
Slang- en kabelbrug
voor kabels tot 75 mm Ø, zwart
Excl. BTW
181,90
Kabelbrug van kunststof
l x b x h = 1500 x 200 x 35 mm
Excl. BTW
vanaf 116,50
Kabelbrug van aluminium
l x b x h = 1500 x 80 x 20 mm
Excl. BTW
vanaf 72,20
Er zijn 10 artikelen gevonden
Producten vergelijken