+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Kleur verfspuitbus
Leveringsomvang
Streepbreedte max.
Streepbreedte min.
Wieluitvoering
 

Markeringsverf – leg grenzen vast
Markeringsverf wordt niet alleen op het voetbalveld gebruikt om het speelveld aan te duiden het wordt ook gebruikt om werkplekken in het bedrijf, voetgangerszones in het magazijn en parkeerplaatsen buiten vast te leggen. Een goed gedefinieerde verfmarkering vervult in eerste instantie de functie van wegwijzer. Snel en zonder omwegen op de bestemming aankomen is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Afspraken en tijdsdruk bepalen de zakenwereld en maken zo een heldere aanduiding van de weg onontbeerlijk. De geoptimaliseerde waarschuwingsetiketten van trajecten en gevarenzones leveren een doorslaggevende bijdrage aan de algemene veiligheid. Op het werk en ook in het openbare leven is het bovendien iedere dag weer nodig wijzigingen en nieuwe gevaarlijke plekken zichtbaar te maken. Deze zijn namelijk niet altijd direct te herkennen en moeten daarom uit veiligheidsoverwegingen een heldere en duidelijke markering bevatten. Een praktische verfmarkering met kwalitatief hoogwaardige markeringsverf is een goede mogelijkheid om ongevallen te voorkomen. Gevaarlijke of bijzondere plekken worden met markeringen ingeperkt en voor iedereen zichtbaar gemaakt. KAISER+KRAFT biedt markeringsverf in praktische verpakkingseenheden aan, die samen met handige markeerapparaten een nuttige basisuitrusting vormen. Markeerapparaat en markeringsverf zorgen samen voor een rechte vloermarkering en creëren een duidelijke lijn.

Verfmarkering – een duidelijke wegwijzer
Een duidelijke lijn, goed gemarkeerd – alleen zo kunt u de perfecte omstandigheden creëren. Door een goed zichtbare markeringsverf worden belangrijke plekken, gevaarlijke punten en trajecten professioneel en permanent kenbaar gemaakt. KAISER+KRAFT heeft met het omvangrijke assortiment van markeringen voor ieder markeerprobleem een geschikte oplossing. Vanuit de actuele economische en milieutechnische gezichtspunten samengesteld, bieden de producten in de categorie verfmarkering een geoptimaliseerd assortiment. Laat niets aan de verbeelding over en houd de wegen vrij. Geef duidelijke signalen met behulp van onze markeringen. Maak nu gebruik van ons aanbod, om met markeringsverf belangrijke zones aan te duiden of afzettingen en markeringen volgens de geldende voorschriften goed zichtbaar en netjes aan te brengen.

Markeringsverf

Met markeringsverf en een markeerwagen bent u er helemaal klaar voor: een rondje rond het voetbalveld, een ritje door het magazijn of een baan om de bouwplaats. Zo eenvoudig en snel kunt u belangrijke punten aanduiden. Bij ons vindt u bovendien markeringsverf voor hallen, handmarkeerapparaten en hele markeersets.
Er zijn 15 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
178,20
Verfmarkeerapparaat
handmatig markeerapparaat met korte handgreep
Excl. BTW
89,30
Verfmarkeerapparaat
handmatig markeerapparaat met lange handgreep
Excl. BTW
97,90
Spray-markeerapparaat
met variable streepbreedte
Excl. BTW
vanaf 121,70
Verfmarkeerapparaat
markeerapparaat met wielen
Excl. BTW
147,50
Handmarkeerapparaat
voor kleurmarkering
Excl. BTW
42,55
Verfmarkeerset
markeerapparaat, 2 verfspuitbussen, slagkoord, markeerkrijt
Excl. BTW
187,90
Markeerverf
inhoud 750 ml, VE = 6 spuitbussen
Excl. BTW
205,-
Markeerverf
inhoud 750 ml, VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
377,50
Verfmarkeerset
markeerwagen PREMIUM
Excl. BTW
267,-
2K-halcoating
emmer 5 l
Excl. BTW
202,-
Excl. BTW
vanaf 132,50
Verfmarkeerset
markeerwagen BASIC
Excl. BTW
145,90
Excl. BTW
102,-
Verfmarkeerset
markeerwagen BASIC met 1 verfspuitbus geel en 12 extra verfspuitbussen
Excl. BTW
242,-
Er zijn 15 artikelen gevonden
Producten vergelijken