Laatste update

Corona-virus (sars-cov-2): actuele informatie

De huidige situatie is voor veel mensen verontrustend - maar we zullen u de komende periode nog steeds met evenveel toewijding begeleiden. Daarom volgen we niet alleen het laatste nieuws over het coronavirus om daarop te kunnen reageren, maar is ook de gezondheid van onze medewerkers en klanten onze topprioriteit om het risico op besmetting met het coronavirus zo laag mogelijk te houden.

Onze volledige knowhow staat nu ter beschikking vanuit onze thuiskantoren. Momenteel hebben we geen bottlenecks bij de levering en kunnen we uw goederen zoals gewoonlijk leveren - hiervoor zijn we dagelijks in gesprek met onze logistieke partners en leveranciers. Als er veranderingen zijn in de levering van uw bestelling, nemen we contact met u op - en informeren we u als u niet meer in staat bent om goederen aan te nemen.

Omdat we momenteel een zeer grote vraag hebben naar producten met betrekking tot hygiëne in de fabriek en op kantoor, zullen we onze voorraad en leveringscapaciteit voortdurend aanpassen. Voor uw veiligheid nemen wij geen aanbiedingen aan van dubieuze leveranciers om onze voorraad aan hygiëneproducten aan te vullen.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op: Zoals gebruikelijk zijn wij altijd telefonisch en elektronisch bereikbaar en adviseren wij u graag - ook over de thema's thuiskantoor en hygiëne.

Blijf gezond! Uw KAISER+KRAFT team

Wij hebben alles wat u momenteel nodig heeft

Hygiëne-assortiment

Beschermingsmaskers, beschermende kleding en ontsmettingsmiddelen zijn nog steeds moeilijk te verkrijgen. Voor uw veiligheid accepteren wij geen aanbiedingen van dubieuze leveranciers om onze voorraad aan hygiëneproducten aan te vullen.

Andere hygiëneproducten die u kunnen helpen bij het bestrijden van virussen en bacteriën zijn te vinden in onze hygiëneshop. Daarnaast dragen luchtzuiveraars actief bij aan een aanzienlijke vermindering van de concentratie van virussen in de kamerlucht.

Home office-assortiment

Voor de gezondheid van iedereen moeten we de sociale contacten in de nabije toekomst tot een minimum beperken. Kantoren staan dus momenteel leeg, veel medewerkers werken vanuit huis.

Daarom is het des te belangrijker dat de juiste ergonomische bureaus en stoelen ook hun plaats hebben in het thuiskantoor.
Naar de winkel van het thuiskantoor