Back-to-business

BACK TO BUSINESS

Wat u nu moet weten over de organisatie van uw bedrijfsvoering

Na weken van lockdown zullen bedrijven en winkels geleidelijk aan worden heropend. Politici en wetenschappers zijn het er niet over eens hoe lang de gevolgen van het coronavirus duren. Voor u als ondernemer is één ding echter glashelder: de zaken moeten doorgaan!

Samen sterk: Goed voorbereid zaken doen en sterk tegen corona!

Bij VINK LISSE willen wij u en uw team ondersteunen bij het veilig openstellen van uw bedrijf, zodat u ook op de lange termijn succesvol kunt blijven. Vind actuele informatie en aanbevelingen over SARS-CoV-2 en wettelijke richtlijnen om uzelf, uw medewerkers en uw klanten effectief te beschermen.

Wij hebben de belangrijkste maatregelen voor het werken volgens alle hygiënestandaarden voor uw bedrijf samengevat. U vindt in elk gedeelte alle informatie met een handige checklist die u kunt downloaden.

WIJ HEBBEN ALLES WAT U MOMENTEEL NODIG HEEFT

WIJ ZEGGEN BEDANKT #STAYHEALTHY

Het is hoog tijd dat we alle VINK LISSE / KAISER+KRAFT-medewerkers in 18 landen bedanken: voor hun inzet en steun.

Bedankt dat jullie elke dag het beste voor ons bedrijf en onze klanten hebt gegeven. Jullie zijn er als we je nodig hebben en houden een glimlach op jullie gezicht. Jullie grijpen vast en maken alles mogelijk voor de mensen die ons nu nodig hebben.

Voor verdere vragen zijn wij voor u telefonisch bereikbaar
op werkdagen via +32 800 12 899 .

Of bereik ons via e-mail via service@kaiserkraft.be