Garanties

Garantie is meer dan een belofte. Wij bieden op onze producten de maximale garantie die men kan geven op deze artikelen. De meeste van onze pallethefwagens krijgen 5jaar garantie omdat dit de gemiddelde garantie is die wij kunnen bieden. Wij testen onze producten zorgvuldig zodat we met zekerheid kunnen zeggen welke een hoge garantie kunnen dragen en welke we moeten quoteren met een lagere garantie.  

Wat kan je verstaan onder de garantie van KAISER+KRAFT?

Onze producten gaan zeer lang mee. Alle producten die u terugvindt in ons assortiment worden uitvoerig getest en beschikken over een kwaliteitslabel. Ook al is het maar 1keer gebruikt, of meerdere keren gebruikt. Dat maakt voor ons niet uit. Ze moeten niet inboeten in kwaliteit. Mocht er toch iets foutlopen, kunt u altijd terugvallen op onze garantie. Wij kijken altijd naar onze duurzaamheid en proberen zo al onze nieuwe producten dezelfde kwaliteit te geven. 

Aangezien wij meer dan 50.000 producten hebben, wordt het moeilijk om altijd dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen, zou u denken? Wel, in tegendeel, onze organisaties kijken er heel nauw op dat wij steeds dezelfde kwaliteit kunnen leveren met de juiste garantie. Onze instantie zorgen voor een rapport waarbij wij onze kwaliteit kunnen optimaliseren. Als dit rapport negatief is, zetten wij alle zeilen bij om dit voor ons te verbeteren. Onze EUROKRAFT producten hebben verlengd van 5jaar garantie naar 10jaar garantie, omdat deze rapporten nagenoeg perfect in orde waren. 

Natuurlijk kunnen wij niet voor 100% garanderen dat er niets stuk gaat. Daarom hebben wij ook een reparatieservice. Dat is onvermijdelijk want anders kunnen we onze garantie niet meer garanderen. Nochtans, rekeninghoudend met de mening van onze leveranciers, kunnen wij altijd garanderen dat niets binnen onze garantie stuk gaat.  

Als er iets stuk gaat, zijn wij het eerste contactpunt waarbij u een nieuw product kunt verkrijgen. Wij staan in nauw contact met onze firma in Duitsland, en kunnen zo een goede dienstverlening garanderen. Meer informatie vindt u op onze website of op deze pagina

U kan ons altijd bereiken via 0800-12-899 of service@kaiserkraft.be

Welk product is goed voor mij?

Goede kwaliteit volgens een goede prijs. Eenvoudig product voor de correcte prijs. Weinig aanpassingen mogelijk.
EUROKRAFT is ons beste merk en garanderen wij standaard 10jaar garantie. Voor alles bestaat er ook een EUROKRAFT variant
Dit is ons meest duurzame merk. Bij dit merk kunt u er zeker van zijn dat het hele proces duurzaam vervaardigd is.
Dit zijn alle onze bureau producten voor de juiste prijs. Dit zijn de producten waarbij je standaard 5jaar garantie krijgt.

Als u vragen hebt , kunt u ons steeds contacteren via service@kaiserkraft.be of telefonisch via 0800/12/899. Onze kantooruren zijn 8h00 t/ 18h ( op vrijdag tot 17h)