Is uw onderneming veilig genoeg?

De zekerheid van een werknemer is altijd prioritair. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt om een veilige werkplek te garanderen. Jaarlijks gebeuren er massaal veel ongevallen door onoplettendheid en onvoorzichtigheid. Zorg ervoor dat u goed voorbereid aan de slag gaat en dat elk risico wordt uitgesloten. Wij hebben alles in ons assortiment voor uw mensen, onze planeet en uw werkplek. Ontdek al onze beschermartikelen in onze webshop.

 

Daarom hebben we ons assortiment ingedeeld in 3 grote groepen, namelijk: 

BEDRIJF

ook machienes, stellingen en transportapparaten hebben zekerheid nodig.

Waar u zich ook bevindt, overal moet er een constant gevoel van veiligheid zijn. Om elke hoek loert er gevaar. Met behulp van onze producten kunt u dit gevaar verminderen tot het absolute minimum. Ontdek daarvoor al onze veiligheiproducten en aanrijdbeveiliging op onze website. Wij hebben deze in alle formaten en kleuren en alle uitvoeringen en vormen. Mocht het toch fout lopen kunt u altijd beroep doen op onze eerste hulp artikelen die ontwikkeld werden volgens de Europese richtlijnen. Maar het is beter om te voorkomen dan te genezen, zorg er daarom voor om zoveel mogelijk risico’s uit te sluiten. 

Zekerheid op uw bedrijf

Een overzicht van de beste producten

Markeringen

Halt, stop!

Trek uw grenzen voor het te laat is

afzettingen

Alles in't oog

Altijd een oogje in het zeil houden

Verkeersspiegels

Flexiebel is beter

Omwikkel uw pallet met onze folie

Verpakking

Een folie om uw pallet goed in te pakken.

Sneeuw en ijzel

Dooikorrels

Strooigoed

Ladingen

Trek uw spanbanden goed aan!

Ladingenzekerheid

MENS

Voorkomen is beter dan genezen

Veiligheid voor uw werknemers is een must. Iedereen moet zich veilig kunnen voelen op zijn werkplek en heeft daarom nood aan alle veiligheidsproducten van KAISER+KRAFT. Ontdek welke producten er nog allemaal in ons assortiment zitten waarbij u uw bedrijf kan verzekeren dat alles op een veilige manier gebeurt. Geniet van alle kortingen en garantie op onze aanrijdbeveiliging en beschermpalen. Onze producten hebben een stevige Duitse kwaliteit en worden veel aanbevolen door onze klanten. 

Aanrijdbeveiliging

Beschermpalen, hoekbescherming,
stootranden, grondmarkeringen, verkeersdrempels & Co.

Lasbescherming

Lasgordijnen, lastape, lasbeschermingswand, lasmasker en lashandschoenen

eerste hulp

Perfect voorbeid voor een noodgeval Van oogspoelfles tot verbandkast. Sluit alle risico's uit.

veiligheid

Zelfs op uw parkeerplaats

veiligheid op uw bedrijf

make it safe

Sluit zo goed als alle risico's uit

Drempels

ogen spoelen

Oogspoelflessen voor elk noodgeval

alles eruit!

een ongeluk?

Wegwijs door onze eerste hulp-artikelen

EHBO

MILIEU

Gevaarlijke stoffen? Wij hebben een goed plan!

Corrosieve producten moeten altijd op een veilige manier opgeslagen worden en buiten het bereik van kinderen gehouden te worden. Volg daarom zeker de Europese richtlijnen in verband met de opslag van deze gevaarlijke producten. Mocht het fout lopen, kunt u steeds terecht bij de veiligheidsproducten van KAISER+KRAFT. Wij hebben alle soorten preventieproducten in ons assortiment die ervoor zorgen dat uw ongelukje niet uitbreid tot een catastrofe: Preventie en reactie.

Alle gevaarlijke producten moeten opgeslagen worden in één van onze veiligheidskasten. Deze zijn uitgerust met de voorbestemde veiligheidsvoorschriften die opgedragen werden door de Europese Unie. Sluit alle risico’s uit en bestel één van onze grote veiligheidskasten die worden aangeraden door onze klanten. U kunt deze eenvoudig bestellen door hier te klikken.  

Opslaan, vervoeren en gebruiken

Alles voor uw gevaarstoffen

Reinigen, opzuigen en absorberen

Producten voor alles wat risicovol is