+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Heffing
Hefvermogen
Hefvermogen per paar
Hoogte
 

Hydraulische krikken
In veel magazijnen kan men niet zonder hydraulische krikken. Bedrijven die in hun magazijn en werkplaats met zware of volumineuze materialen en goederen te maken hebben, hebben hulpmiddelen nodig om deze zware of onhandelbare lasten te heffen en te transporteren. Hefapparaten helpen een tijd- en krachtenbesparende hef- en transporttechniek te kunnen gebruiken. De juiste hydraulische krikken moeten ter beschikking worden gesteld om uw medewerkers te beschermen tegen overbelasting. Met behulp van hydraulische krikken wordt veilig en eenvoudig geheven, in positie gebracht en verplaatst. Veel hydraulische krikken zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Natuurlijk dienen zulke verfijnde apparaten regelmatig te worden gecontroleerd en onderhouden. Hoogwaardige hydraulische krikken van KAISER+KRAFT overtuigen daarom niet alleen door duurzaamheid, maar ook door een passende garantieperiode. Met hydraulische krikken kunnen ook andere transportapparaten eenvoudig worden opgetild, zodat het vervangen van een wiel of reparaties onder het transportmiddel snel kunnen worden uitgevoerd.

Hydraulische krikken voor professioneel heffen en transporteren
KAISER+KRAFT biedt een groot aantal verschillende hef- en hijsapparaten aan. Het assortiment reikt van de eenvoudige vacuumhefsystemen tot en met hydraulische krikken. Zo vindt u voor elke toepassing de optimale machinekrik. Deze zijn optimaal voor effen en niet-poreuze oppervlakken, waaraan ze kunnen worden bevestigd. Als pure hefapparaten kunnen verschillende dommekrachten, machinekrikken met draaiheffer of hydraulische krikken worden gebruikt. Wanneer lasten niet alleen moeten worden opgetild, maar ook moeten worden verplaatst, zijn deze hefmiddelen niet voldoende. Dan moet een heftransporter worden gebruikt. Ook hiervan zijn er verschillende modellen. Deze robuuste, verrijdbare apparaten zijn optimaal voor zeer zwaar en volumineus materiaal. Wat het ene apparaat heft, wordt door een ander apparaat verplaatst. Alleen met een ruime keuze aan transport- en hefapparaten kunnen belangrijke arbeidsprocessen met zware lasten snel en doelgericht worden uitgevoerd. In onze webshop vindt u informatie over de verschillende transportmiddelen. Heeft u vragen? Dan staat het geëngageerde serviceteam van KAISER+KRAFT voor u klaar.

Hydraulische krikken

Maak het u gemakkelijk: verplaats zware machines met onze hydraulische krikken! Met name bedrijven waarin dagelijks zware goederen moeten worden getransporteerd, zijn aangewezen op hefmiddelen. Met behulp van onze hydraulische krikken kunt u machines veilig en eenvoudig heffen en in positie brengen, zowel horizontaal als verticaal.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Hydraulische krik
horizontaal en verticaal te gebruiken
Excl. BTW
vanaf 480,50
Excl. BTW
1.965,-
Machinekrik met pompstang
hefvermogen 10,0 t
Excl. BTW
476,-
Meubelheffer
1 hefboomlifter, 8 transportrollers
Excl. BTW
60,-
Draaiheffer
hefvermogen 0,5 ton
Excl. BTW
vanaf 186,80
Draaiheffer
hefvermogen 1,0 ton
Excl. BTW
vanaf 210,-
Draaiheffer
hefvermogen 3,0 ton
Excl. BTW
363,-
Excl. BTW
1.055,-
Hefwiel
met stalen wielen, omvang van de levering 2 rollers, 1 hefstang
Excl. BTW
172,-
Hefwiel
wielen met polyurethaan banden, leveringsomvang 2 hefwielen, 1 hefstang
Excl. BTW
193,40
Heftransporter
mechanisch, hefvermogen 600 kg, VE = 2 stuks
Excl. BTW
786,-
Heftransporter
hydraulisch, hefvermogen 1800 kg, VE = 2 stuks
Excl. BTW
vanaf 2.270,-
Hydraulische krik met afneembare hendel
hefvermogen 6 t, gewicht 15 kg
Excl. BTW
955,-
Er zijn 16 artikelen gevonden
Producten vergelijken