+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Hoogte
Lengte
 

Werkkooien

Werkkooien zijn vooral een goed hulpmiddel om aan een heftruck of een kraan te hangen. Dit is vooral heel veilig en kan men herstellen op iedere hoogte. Kies hieronder welke werkkooi u zeker moet hebben.
Er zijn 3 artikelen gevonden
| | |
EUROKRAFT - Werkkooi
uitvoering Duits
Excl. BTW
vanaf 1.075,-
Excl. BTW
vanaf 1.125,-
EUROKRAFT - Werkkooi
uitvoering Duits, smalle versie
Excl. BTW
vanaf 1.145,-
Er zijn 3 artikelen gevonden
Veilige werkkooien voor heftruck
Goedgekeurde werkkooien zijn een ideale oplossing om veilig en efficiënt te kunnen werken op hogere plekken.
Bij KAISER+KRAFT vindt u degelijke werkkooien in verschillende afmetingen. Deze voldoen aan de veiligheidseisen en zijn efficiënt om mee te werken. Zo kunt u de werkkooien snel aan een heftruck bevestigen met penvergrendeling. Om makkelijk met uw gereedschap te werken, zijn de werkkooien voorzien van een handige gereedschapsbak. Deze gereedschapsbak kunt u aan beide zijden gebruiken. Indien nodig, kunt u ervoor kiezen om de werkkooi te laten uitrusten met wielen.
Elke werkkooi is voorzien van een veiligheidshek. Dit betekent dat het hek beveiligd is in het geval van onbedoeld openen. Voor stabiel en comfortabel werken is de bodem van een werkkooi voorzien van een antislip oppervlak. De werkkooien hebben een boutvergrendeling om onbedoeld wegglijden te voorkomen. Om de werkkooi aan te laten sluiten bij de sfeer van uw bedrijf, kunt u kiezen uit alle RAL kleuren. Deze worden in een hoogwaardige poedercoating aangebracht.

Werkkooi voor kraan
Deze hebben we ook in ons assortiment. KAISER+KRAFT heeft alle soorten werkkooien. Deze zorgen voor extra veiligheid op de werkvloer. Deze werkkooien voor kranen en heftrucks zijn een groot hulpmiddel wanneer u op een aanzienlijke hoogte moet werken.
Producten vergelijken