+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Hoogte
 

Veilige werkkooien
Goedgekeurde werkkooien zijn een ideale oplossing om veilig en efficiënt te kunnen werken op hogere plekken. Een werkkooi wordt ook wel 'hoogwerkbak’ genoemd en wordt als voorzetstuk over de vorken van hefapparaten geschoven en bevestigd met een borgmechanisme.
Bij KAISER+KRAFT vindt u degelijke werkkooien in verschillende afmetingen. Deze voldoen aan de veiligheidseisen en zijn efficiënt om mee te werken. Zo kunt u de werkkooien snel aan een heftruck bevestigen met penvergrendeling. Om makkelijk met uw gereedschap te werken, zijn de werkkooien voorzien van een handige gereedschapsbak. Deze gereedschapsbak kunt u aan beide zijden gebruiken. Indien nodig, kunt u ervoor kiezen om de werkkooi te laten uitrusten met wielen.
Elke werkkooi is voorzien van een veiligheidshek. Dit betekent dat het hek beveiligd is in het geval van onbedoeld openen. Voor stabiel en comfortabel werken is de bodem van een werkkooi voorzien van een antislip oppervlak. De werkkooien hebben een boutvergrendeling om onbedoeld wegglijden te voorkomen. Om de werkkooi aan te laten sluiten bij de sfeer van uw bedrijf, kunt u kiezen uit alle RAL kleuren. Deze worden in een hoogwaardige poedercoating aangebracht.

Handig om te weten over werkkooien
Als u tegen het onderhoud van uw werkkooien opziet, zou u een onderhouds – en service overeenkomst kunnen overwegen. Dit houdt in dat reparaties snel worden uitgevoerd door de technische dienst van KAISER+KRAFT, meestal ter plekke. Ook kan de technische dienst aan slijtage onderhevige onderdelen vervangen (veelal zijn deze uit voorraad leverbaar). Deze service loopt door zolang u wilt, ook als de garantietermijn verlopen is.

Werkkooien

Een onmisbaar hulpmiddel om grote hoogtes in magazijnen of werkplaatsen te overwinnen, zijn werkkooien. Hiermee kunt u veilig en comfortabel hoger gelegen plaatsen bereiken.
Er zijn 3 artikelen gevonden
| | |
EUROKRAFT - Werkkooi
uitvoering Duits
Excl. BTW
vanaf 1.065,-
Excl. BTW
vanaf 1.105,-
EUROKRAFT - Werkkooi
uitvoering Duits, smalle versie
Excl. BTW
vanaf 1.125,-
Er zijn 3 artikelen gevonden
Producten vergelijken