+32 800 12 899
  Pagina afdrukken

Orderhistorie

Als aangemelde klant vindt u rechtsboven op de website onder ’Mijn account’ de link ’Bestellingen’. Deze leidt u direct naar de orderhistorie. Hier ziet u in het verleden geplaatste bestellingen comfortabel in een overzicht.  Indien in dit overzicht een bepaalde bestelling ontbreekt, hebt u twee mogelijkheden:

Zoeken op ordernummer

U weet het ordernummer en u wilt de bijbehorende order bekijken: in het zoekveld ’Bestelling op ordernummer zoeken’ kunt u direct het ordernummer invoeren en de bijbehorende order zoeken. Door het ordernummer in te voeren, kunt u zowel actuele als reeds afgesloten orders weergeven. Met de knop ’Bestelling weergeven’ kunt u de details van de bestelling nog eens bekijken. Let op: deze functie is alleen mogelijk voor onlinebestellingen. Bestellingen via onze hotline of bestellingen per fax worden hier niet weergegeven. U kunt ook alle bestellingen van een bepaalde periode weergeven. Selecteer daarvoor de betreffende datum en klik daarna op ’Zoeken’. Met de knop ’Details’ kunt u de details van de bestelling nog eens bekijken.

Orders in een bepaalde periode zoeken

U weet het ordernummer niet meer, maar u weet nog in welke periode de bestelling is geplaatst: selecteer de betreffende periode en klik daarna op ’Zoeken’. Met de knop ’Bestelling weergeven’ kunt u de details van de bestelling nog eens bekijken. Let op: deze functie is alleen mogelijk voor onlinebestellingen. Bestellingen via onze hotline of bestellingen per fax worden hier niet weergegeven.