+32 800 12 899
  Pagina afdrukken

JavaScript

Gebruik van JavaScript in de webshop

Deze webshop is geoptimaliseerd voor gebruikers die het gebruik van JavaScript in hun webbrowser toestaan. Daardoor zijn bepaalde functies intuïtiever te gebruiken, bijvoorbeeld een direct opklappende winkelwagen/navigatie, wanneer men er met de muis overheen beweegt.

Ook gebruikers die geen JavaScript toestaan, kunnen de webshop gebruiken. De webshop functioneert dan echter niet zo comfortabel en intuïtief als wanneer JavaScript geactiveerd is. Daarnaast kunnen sommige functies niet worden gebruikt, bijvoorbeeld het vergelijken van producten.

Normaal gesproken kunnen de JavaScript-instellingen in alle gebruikelijke webbrowsers worden aangepast onder het menupunt ’Instellingen’ o.i.d.

Voordelen van het gebruik van JavaScript

Sommige functies van deze webshop kunnen alleen volledig worden gebruikt wanneer JavaScript geactiveerd is. Hiertoe behoren:

Producten vergelijken

Verlanglijstje

Direct openklappende navigatie bij contact met de muis (zogenaamd mouse-over-functionaliteit)

Comfortabel filteren van de zoekresultaten

Dynamisch laden van de zoekresultaten