+32 800 12 899

Producten vergelijken

Met de functie ’Producten vergelijken’ hebt u de mogelijkheid maximaal drie producten snel en comfortabel te vergelijken (mits JavaScript is toegestaan). Hiervoor klikt u op de detailpagina van een product op de link ’Product vergelijken’ en onderaan het venster verschijnt direct een bevestigingsbalk met het te vergelijken artikel.

Producten vergelijken

Door helemaal rechts in deze balk op de knop te klikken, wordt u naar een pagina geleid waar u de geselecteerde artikelen met elkaar kunt vergelijken.

De geselecteerde artikelen worden in een ruim overzicht weergegeven en vergelijkbare kenmerken worden geaccentueerd.