+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Vacuümheffers

Ontdek bij ons de beste zuignappen, zuigheffers en vacuümheffers. Met dit gereedschap kunt u probleemloos alle materialen heffen. Kijk zeker ook naar de sterkte van onze zuignappen en zuigheffers. Hefmagneten en vacuümheffers vindt u hieronder!
Er zijn 0 artikelen gevonden
Er zijn 0 artikelen gevonden

Vacuümheffers: Veilig getransporteerd door middel van mankrachtEen hele reeks uitdagingen op transportgebied kan worden overwonnen met behulp van een elektrisch apparaat. Maar sommige materialen en goederen kunnen beter worden verplaatst met eenvoudige mankracht. Als het gaat om kwetsbare of moeilijk te hanteren goederen is bovendien een beetje fingerspitzengefühl nodig en daarnaast ook het slimme principe van onze vacuümheffers.Hoe werken vacuümheffers?In wezen is iedere vacuümheffer de industriële versie van een eenvoudige zuignap die thuis in de badkamer bijvoorbeeld ook wordt gebruikt bij het bevestigen van een rek op de tegels. In de werkplaats, het magazijn en in de productie is dit principe hetzelfde als bij grote vacuümheffers. Hierbij wordt door medewerkers met behulp van een hendel de benodigde onderdruk op vlakke en gasdichte oppervlakken gegenereerd.De truc hierbij is dat vacuümheffers beschikken over handgrepen en een draagvermogen tussen de 30 en 120 kg. Dat is voldoende laadvermogen om zelfs zware transporttaken aan te kunnen. Goederen die voorheen moeilijk te hanteren waren, werden door het gebruik van dergelijke hefapparatuur en hefgereedschappen ineens zeer handzaam.Waarvoor worden vacuümheffers gebruikt?Het ’praktische handvat’ blijkt bijvoorbeeld bij het transporteren of positioneren van grote glasplaten onmisbaar. Waar bij andere transportapparaten en -wagens in zo'n geval veel opvulmateriaal en grote voorzichtigheid nodig is, kunnen uw medewerkers met een vacuümheffer ook grote platen moeiteloos verplaatsen.Het is alleen belangrijk om verschillende vacuümheffers op kritieke punten te bevestigen en tegelijkertijd de plaat op te tillen. Ook bij niet handzame metalen platen, bodemplaten en zelfs kleinere machines is de flexibel in te zetten greep een ware uitkomst.Dit maakt het gemakkelijker om productiematerialen of machines op de millimeter nauwkeurig te plaatsen. U hoeft geen grote machineheffer in te zetten om deze te verschuiven en kunt ook bij weinig ruimte voldoende hefkracht genereren om, zonder risico op breken of letsel, veilig te manoeuvreren.Ook buiten de industriële taken om is de vacuümheffer is een slimme aanvulling op het gereedschapsarsenaal, bijvoorbeeld bij vervangingswerkzaamheden op kantoor, als bijvoorbeeld de handgreep van de koelkast in de kantine moet worden vervangen of als er snel een keer een deur moet worden gemonteerd.Heeft u nog vragen over de selectie? Wij helpen u graag persoonlijk.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken