Terug
Inkoophandboek Bedrijf

Gereedschapssets

Alleen een werkman kan tot goede resultaten komen. Maar als hij de spijker met een tang op de kop slaat, ontbreekt het hem aan goed gereedschap. Zonder gereedschap kan zelfs de beste vakman niet effectief werken. Iedere werkman heeft daarom zijn persoonlijke gereedschapsset altijd bij de hand – of in een tas, in een koffer of op een werkbank of gereedschapswagen. Alleen echt goed gereedschap kan voldoen aan de harde eisen die de professionele ambachtsman er dagelijks aan stelt.

Voor zulke professionals, professionals zoals u, bieden wij gereedschapssets voor elk doeleinde. Wellicht heeft u alleen maar een set steeksleutels nodig en vult u daarmee uw voorraad aan of u heeft een hele nieuwe set nodig in voering van zacht schuim. Voor de werkbank en voor gereedschapswagens hebben wij geschikte gereedschapssets voor u. Wij leveren uitsluitend producten met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van Vigor en Carolus, merken van Hazet en Gedore.

"Goed gereedschap is het halve werk"

Gereedschapssets wt$

Losse gereedschapssets

Wanneer u voor uw gereedschapswagens, -koffers en -kasten nieuwe of meerdere gereedschappen nodig heeft, zit u met onze losse gereedschapssets goed. Hier hoeft u verder aan niets te denken. U kiest de gewenste set en dat is het. Voor iedere set worden de belangrijkste gereedschappen praktijkgericht geselecteerd.

Gereedschapssets in schuimstofvoeringen (shadowboards)

De voordelen van een schuimstofvoering voor uw gereedschap liggen voor de hand: u merkt meteen wanneer iets ontbreekt en het gereedschap is veilig opgeborgen. Onze schuimstofvoeringen zijn exact afgestemd op de ladeafmetingen van vele gereedschapswagens, werkbanken en ladekasten uit ons assortiment. Voeringen met Carolus-gereedschap bieden bovendien de mogelijkheid de breedte en diepte snel en eenvoudig met een stanleymes op maat te snijden (minimale afmeting: b x d = 485 x 345 mm).

De volgende gereedschapssets in schuimstofvoering zijn geschikt voor gereedschapswagens:

Voor werkbanken zijn deze gereedschapsvoeringen geschikt: