+32 800 12 899 

Innovatieve Pc-meubels Pc-meubels moeten overal voorhanden zijn waar computers, monitors of servers regelmatig worden gebruikt en de inbedrijfstelling van de apparaten gegarandeerd moet zijn. Door hoogwaardige materialen en functioneel design zijn de speciale pc-meubels aan de desbetreffende taken aangepast. De nodige beveiliging van de informatietechniek biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Met passende pc-meubels wordt de bekabeling georganiseerd, de ruimte-indeling behouden en de techniek beschermd. Wirwar van kabels moet worden vermeden, slijtage worden voorkomen en optimaal is, als de pc-meubels ook nog bij de overige kantoorinrichting passen.

Voor elk doel de passende pc-meubels
Pc-meubels kunnen voor zeer verschillende doelen worden gebruikt. Als aanvulling op kantoormeubelen bieden bijvoorbeeld speciale pc-tafels of lessenaars voldoende plaats om zowel de monitor als de towerbehuizing op te nemen. Extra vakken en lades bieden opbergmogelijkheden voor handboeken, ordners of gegevensdragers. Voor gebruik in werkplaatsen zijn robuuste computerkasten met afsluitbare deuren optimaal. Ze bieden veel plaats op weinig ruimte waarin de techniek gegarandeerd kan worden ondergebracht. Rolbare pc-kasten zijn bijzonder van voordeel, als ze op verschillende plaatsen in het bedrijf moeten worden gebruikt. Voor het onderbrengen van grotere servers of de volledige netwerkhardware zijn speciale server- en netwerkkasten beschikbaar. Bij de pc-meubels in ons assortiment zijn afhankelijk van de eisen verschillende groottes verkrijgbaar. Het aanbod reikt van kleine wandkasten voor afzonderlijke servers tot grote netwerkkasten die als knooppunt van de gehele bedrijfsbekabeling de hiervoor vereiste servers, monitors en netwerkcomponenten kunnen opnemen. Met de pc-meubels kunnen de apparaten van daaruit worden beheerd. Ook hier zorgen hoogwaardige materialen en professionele verwerking voor de nodige stabiliteit en veiligheid. Bovendien zijn de server- en netwerkkasten met geperforeerde sokkels, deuren of zijwanden uitgerust om een optimale ventilatie te garanderen. Online vindt u een grote keuze uit hoogwaardige pc-meubels voor werkplaatsinrichtingen en kantoor die een optimale onderbrenging van uw pc's, servers of netwerkhardware garanderen.

IT-voorzieningen

De beste plek voor technische snufjes: pc-meubels. Daarmee vinden computers, printers, laptops en andere randapparatuur een comfortabele, veilige en opgeruimde plek. En u heeft meer ruimte op uw bureau. Ook de vele kabels zijn met het juiste toebehoren netjes opgeborgen. Zo kunt u zich op het echte werk concentreren.
Onze productcategorieën
Computerkasten
Ze bieden plaats aan printer, toetsenbord en andere hardware, besparen ruimte en ...
Stekkerdozen
Als in het kantoor of bedrijf nieuwe apparaten worden aangeschaft, begint vaak ...
Producten vergelijken