+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Diepte
Eigenschap
Kleur
Materiaal
Toepassingsgebied
Vorm
 

Bureaustoelmatten voor elke vloer
Met bureaustoelmatten beschermt u de vloer en verhoogt u vaak de beweeglijkheid van de bureaustoel. Vloerbeschermingsmatten en voetsteunen zijn een kleine maar comfortabele bijdrage aan de verlichting van de alledaagse werkzaamheden. Vaak moet een vloer worden beschermd tegen de wielen van kantoorstoelen, daarom worden Bureaustoelmatten gebruikt. Als u al een vloerbeschermingsmat onder de bureaustoel legt, moet deze de vloer natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Van groot belang voor de keuze is de vraag welke soort vloer beschermd moet worden. Is het een harde vloer, zoals parket of laminaat? Of zoekt u een bescherming voor zachte tapijtvloeren? Hier kunnen door normaal dagelijks gebruik al slijtageverschijnselen optreden. Een goede keuze zijn vloerbeschermende matten met een klevende rug, die verschuiven van de mat verhindert. Bij tapijtvloeren kunnen speciale ankernoppen voor grip zorgen.

Milieuvriendelijke vloerbescherming met vloerbeschermingsmatten
Een bureaustoelmat moeten niet alleen aan de soort vloer worden aangepast. Bij de aanschaf van een vloerbeschermer moeten meerdere vragen worden beantwoord. Heeft u vloerverwarming? Moet de mat geschikt zijn voor mensen die aan allergie lijden? Verwarmbare vloermatten bieden naast bescherming ook een hoge mate van comfort in het dagelijks werk aan de kantoor bureaus. Belangrijk voor de kwaliteit van vloerbeschermingsmatten zijn de volgende criteria: hoe slag- en slijtvast is de mat? Kan de bureaustoel nog eenvoudig worden verplaatst? Behoudt de mat zijn vorm? Moet de mat transparant zijn? Een gekleurde bureaustoelmat kan de ruimte een levendig en gezellig tintje geven. De meest gebruikte materialen voor vloerbeschermers zijn polypropyleen en polycarbonaat. Bureaustoelmatten van polypropyleen zijn belastbaar, robuust, milieuvriendelijk en geluiddempend. Polycarbonaat is isolerend, antibacterieel, zeer brandvertragend en breukvast. Een bijzonder materiaal voor vloerbeschermingsmatten is natuurrubber, dat neutraal van geur, antistatisch en zonder emissie blijft. Bureaustoelmatten bij KAISER+KRAFT zijn van milieuvriendelijke materialen gemaakt. Tot de moderne kantoorbenodigdheden behoren dus ook voorwerpen die niet opvallen, omdat ze op de grond liggen. Toch leveren zij een aanzienlijke bijdrage aan gezond werken. Voor ergonomisch werken zijn voetsteunen met beweeglijke voetplaat zeer geschikt, niet alleen voor kleine personen. Tegelijkertijd stimuleren beweeglijke voetsteunen de stofwisseling. Daarmee maakt ons aanbod ook gezondheidsbewust werken gemakkelijk.

Bureaustoelmatten

Bureaustoelmatten en vloerbeschermingsmatten zijn bij ons verkrijgbaar voor zowel tapijtvloeren als harde vloeren. Met deze milieuvriendelijke, recyclebare oplossing draagt u er doeltreffend toe bij de vloer in een goede toestand te houden: vuil, krassen en slijtageverschijnselen op de vloer zijn daardoor verleden tijd.
Er zijn 19 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW vanaf 69,50
Rollsafe Vloerbeschermende mat
voor korte pool, cirkelrond
Excl. BTW 137,20
Rollsafe Vloerbeschermende mat
voor middelhoge pool, cirkelrond
Excl. BTW 189,60
Excl. BTW vanaf 63,70
Rollsafe Vloerbeschermende mat
voor gladde en harde vloeren, cirkelrond
Excl. BTW 129,60
Excl. BTW vanaf 69,40
Excl. BTW vanaf 72,-
Excl. BTW vanaf 58,70
Excl. BTW vanaf 65,90
Roll-o-Grip Vloerbeschermende mat van polycarbonaat
met kleefrug voor gladde en harde vloeren
Excl. BTW vanaf 81,80
Roll-o-Grip Vloerbeschermende mat van polycarbonaat
met ankernoppen voor zachte en tapijtvloeren
Excl. BTW vanaf 91,30
Excl. BTW vanaf 137,20
Excl. BTW vanaf 151,30
Rollsafe Vloerbeschermende mat
voor gladde en harde vloeren
Excl. BTW vanaf 130,80
Excl. BTW vanaf 202,50
Er zijn 19 artikelen gevonden
Producten vergelijken