+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Hoogte
Kleur
Materiaal
 

Kicksteps – de allrounder in elk bedrijf
Kicksteps kunnen werkelijk overal in het bedrijf worden gebruikt. De meest gebruikte functie is als verrijdbaar opstapje om bij goederen, documenten of gereedschappen te komen die op grotere hoogte liggen. De kickstep heeft het voordeel dat hij snel van de ene naar de andere plek kan worden verplaatst en bij belasting stevig op de grond staat. De reden daarvoor zijn de geveerde wielen en een brede rubberen voetrand. Zo bereikt men ook voorwerpen die helemaal boven in de kast, stelling of op de kapstok liggen. De kickstep met wielen kan eenvoudig worden verplaatst door een lichte 'kick’ met de voet te geven. Men hoeft dus niet te bukken en optillen hoeft ook niet. Een opstapje met wielen is dus erg nuttig. Deze vindt men in winkels, in de bibliotheek, in het magazijn, in werkplaatsinrichtingen en op kantoor. Naast de functie als verrijdbaar opstapje kan hij ook als zitgelegenheid worden gebruikt. Door de veelzijdige varianten en materiaaluitvoeringen vindt u voor kantoorruimtes, productiehallen of opslaghallen telkens een geschikt model.

Veilige kicksteps – antislip oppervlak en wielen
Kicksteps van plaatstaal met poedercoating zijn zeer robuust en stabiel. Als onmisbare kantoorbenodigdheden zijn lichte, kunststof opstapjes met een draagvermogen van 150 kg een goede basis. De diameter van het oppervlak kan variabel worden gekozen, net als de kleur, zodat de kicksteps aan individuele wensen en aan het bedrijfsbeeld kunnen worden aangepast. Voor de nodige veiligheid zorgen oppervlakken met een antislip structuur. Wanneer de wielen aan de desbetreffende ondergrond worden aangepast, kan eenvoudig worden bewogen. Met het TÜV-keurmerk is bovendien de vereiste arbeidsveiligheid van de opstapjes bewezen. Kies voor uw kantoor de kicksteps en verrijdbare opstapjes van KAISER+KRAFT.

Kicksteps

Kicksteps zijn gewoonweg handig. De kleine allrounder rolt met een kleine 'kick’ overal heen waar u hem nodig heeft. En terwijl u veilig, stabiel en comfortabel staat, kunt u moeiteloos het bovenste vak in de kast of stelling bereiken. Wist u trouwens dat ze in de volksmond ook wel 'olifantenpoot’ worden genoemd?
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Kickstep van stevig plaatstaal
hoogte belast 420 mm, drie zwenkwielen
Excl. BTW
vanaf 46,60
office akktiv - Kickstep van stevig plaatstaal
draagvermogen 150 kg, hoogte belast 420 mm
Excl. BTW
vanaf 46,60
Excl. BTW
vanaf 42,10
Excl. BTW
vanaf 51,30
Kickstep van breukvaste kunststof
draagvermogen 150 kg, hoogte belast 410 mm
Excl. BTW
vanaf 42,10
Kickstep van kunststof
draagvermogen 150 kg, hoogte belast 410 mm
Excl. BTW
vanaf 46,30
Er zijn 6 artikelen gevonden
Producten vergelijken