+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Categorie
Hoogte
 

Kunstplanten – net echt.
Niet verzorgen of onderhouden, geen water, licht of warmte. Zuurstof? Niet nodig! Kunstplanten hebben vrijwel niets nodig – alleen een mooi plekje in uw bedrijf. Of in uw restaurant. Aan uw bar of in uw café. Ook in scholen, hotels of zwembaden zorgen de textielplanten voor meer kleur. Als decoratief alternatief voor echte bloemen ziet een kunstplant er altijd vers uit en overtuigd met nog veel meer voordelen: ze hebben geen last van tocht of vocht, ook een wat hardhandige behandeling door klanten, kinderen of medewerkers is geen probleem. Verpotten, verwelkte bladeren verwijderen, plantenlampen – ook dat is bij kunstplanten niet nodig. En u hoeft ook geen groene vingers te hebben. Een beetje liefde is voldoende... want een stofdoek op z'n tijd vinden kunstplanten wel fijn.

Laat bloemen spreken – of onze textielplanten.
Om op de werkplek voor meer welzijn en een aangename sfeer te zorgen, doen onze nagemaakte vetplanten, grasmatten, bonsais, ficussen, mediterrane planten, bamboe, palmen, bladplanten, orchideeën en andere bloemen wonderen. De hoogwaardige textielplanten zijn bijna niet van hun natuurlijke voorbeelden te onderscheiden. Ze zijn natuurgetrouw nagemaakt en uitstekend afgewerkt. Met de bijpassende plantenpotten zijn ze de perfecte decoratie om ruimtes mooier te maken. Bijvoorbeeld in warenhuizen, in de horeca, in wellnesscentra, zwembaden en fitnessstudio’s kan een textielplant de boel een beetje opfleuren. Maar ook om etalages in te richten, kunnen deze mooi gevormde en onderhoudsvriendelijke kunstplanten worden gebruikt. Ze hebben tenslotte een positief en harmonieus effect op de omgeving.

Kunstplanten

Echt of niet? Onze kunstplanten en textielplanten doen niet onder voor hun natuurlijke voorbeeld. Ze zijn van hoogwaardige materialen natuurgetrouw nagemaakt en zijn amper van het origineel te onderscheiden. En ze hebben geen water nodig! Zorg ook op de werkplek voor een gezellige sfeer!
Er zijn 2 artikelen gevonden
| | |
Bamboe ruimteverdeler
in houten bloembak
Excl. BTW 152,70
Buxusboom
vierkant, in houten bloembak
Excl. BTW 46,95
Er zijn 2 artikelen gevonden
Producten vergelijken