+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
 

Telefoonkappen
Telefoonkappen heeft u nodig wanneer op het bureau een grote chaos heerst en u niet meer weet waar u alles moet opbergen. De telefoonkap bied in ieder geval een alternatieve plek voor de telefoon wat een goed begin is. Ook kantoor bureaus hebben slechts beperkt ruimte. Het werk op kantoor brengt vaak meer documenten en hulpmiddelen met zich mee dan de werkplek kan onderbrengen. Om het overzicht te behouden, is het gebruik van handige kantoorbenodigdheden zinvol. Effectief werken is alleen mogelijk met een doordachte organisatie van alle materialen. Een voordelig systeem op de werkplek kenmerkt competentie en grondig werken. Telefoonkappen vormen hierbij een doordachte oplossing voor de telefoon en zorgen voor meer ruimte op de anders overvolle werktafels. De telefoon past perfect op een handige telefoonzwenkarm en is daardoor op ieder moment en van alle zijden te bereiken. Een goed gesorteerde opberging moet vanzelfsprekend zijn en wordt eenvoudig gerealiseerd door middel van professionele sorteerkasten. Tijd is kostbaar en daarom zijn gesorteerde documenten de basis voor rendabel werken. Vervang in geval van twijfel gewoon de plek op het bureau voor de telefoon en geef deze een verheven positie met een telefoonkap.

Telefoonkappen zorgen voor meer overzicht en een hogere productiviteit
Het is zinvol een telefoonkap te gebruiken, want een werkplek vormt het visitekaartje van de medewerker en zijn werk. Een goed sorteren van alle kantoormaterialen en documenten is bij kantoorwerk onontbeerlijk. Veel producten in onze webshop kunnen helpen de chaos op het bureau doelgericht te beheersen. Met de keuze in de categorie bureauruimers is het probleem van overvolle werkplekken binnenkort verleden tijd. Dit kantoormateriaal maakt het dagelijks werk eenvoudiger en bevordert de efficiëntie. Documenten kunnen door opbergsystemen sneller worden gevonden en klanten kunnen zodoende beter worden geholpen. Bekijk nu de artikelserie telefoonkappen van KAISER+KRAFT en maak van uw werkplek weer een plek waar u en uw medewerkers graag en productief kunnen werken.

Telefoonkappen

Vrijheid voor de bureautafel! Weg met alle voorwerpen die niet per se op het bureau moeten staan. Spot aan voor onze telefoonkappen! Telefoon, monitor, notebook of documenten kunnen dankzij monitorarm, tablethouder, telefoonzwenkarm of documentenhouder perfect rond in plaats van op het bureau worden aangebracht.
Er zijn 2 artikelen gevonden
| | |
Telefoonkap
h x b x d = 615 x 590 x 470 mm
Excl. BTW 675,-
Telefoonzwenkarm
360° draaibaar
Excl. BTW vanaf 64,-
Er zijn 2 artikelen gevonden
Producten vergelijken