+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Diepte
Hoogteverstelling
Kantelbaarheid
Verwarmbaarheid
 

Met onze voetsteunen staat u altijd met beide benen op de grond!
Voetsteunen zijn altijd handig als bureaus op kantoor niet aan de lichaamslengte van de gebruiker aangepast kunnen worden. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als meerdere personen een werkplek of kantoor bureaus delen. Maar ook als er oudere bureaus worden gebruikt die niet in hoogte verstelbaar zijn. Dan zijn voetsteunen een praktische oplossing. Ze compenseren de afstand tussen tafelhoogte en vloer, zodat de voeten met het volledige oppervlak kunnen worden neergezet. Zo dragen de voetsteunen als onderdeel van de kantoorbenodigdheden bij aan een gezonde en ergonomische zithouding. En dit effect mag men niet onderschatten, want een ontlaste voetpositie voorkomt niet alleen een slechte doorbloeding en vaatziekten, maar ook rug- en schouderklachten. Vaarwel, bungelende voeten!

Voetsteunen – voor een ergonomische zithouding.
Niet alle steunen zijn hetzelfde. Er zijn talrijke varianten. U dient erop te letten dat uw nieuwe voetsteun niet alleen in hoogte, maar ook in helling verstelbaar is. Zo staan uw voeten namelijk altijd in een min of meer schuine positie, wat bloedopstoppingen, krampen en andere onaangename verschijnselen effectief verhindert. Sommige hebben zelfs een wip- of schommelmechanisme, zodat uw beenhouding of voetstand steeds op natuurlijke wijze varieert. Ook is het belangrijk dat uw nieuwe voetsteun stabiel en antislip is en voldoende ruimte voor uw voeten biedt, zodat uw bewegingsvrijheid niet onnodig beperkt wordt. En voor iedereen die onder chronisch koude voeten lijdt, is er ook een oplossing: verwarmbare steunen voor de voeten, die voor extra comfort op de werkplek zorgen. Kortom: werk ze!

Voetsteunen

Stijve benen, rug en schouders ligt niet alleen aan uw houding, maar ook aan het ontbreken van een goede voetsteun. Daarmee neemt u aan uw bureau automatisch een comfortabele en ergonomische zithouding aan. Ze zijn er ook in een verwarmbare uitvoering, speciaal voor mensen die snel koude voeten hebben.
Er zijn 11 artikelen gevonden
| | |
MAUL Voetsteun, ergonomisch
uitvoering met verwarmingsfunctie en mat
Excl. BTW 113,-
EUROKRAFT Voetsteun
gasveer-hoogteverstelling 110 - 320 mm
Excl. BTW 209,50
MAUL Voetsteun, ergonomisch
oppervlak b x d = 450 x 390 mm, met mat
Prijs op aanvraag
Twinco Voetsteun met beweeglijke voetplaat
in 3 hoogtes verstelbaar, kunststof
Excl. BTW vanaf 32,40
MAUL Voetsteun, ergonomisch
standaard uitvoering
Excl. BTW 42,-
Verwarmbare voetmat
grijs, met netaansluiting
Excl. BTW 166,40
Excl. BTW 70,50
Excl. BTW 63,-
Twinco Voetsteun met hoekfunctie
trede met stalen beugel, traploos verstelbaar
Excl. BTW vanaf 29,-
Excl. BTW 116,60
Verwarmbare voetmat
van kunststof, met netaansluiting
Excl. BTW 178,40
Er zijn 11 artikelen gevonden
Producten vergelijken