+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken
E-business

E-business bij KAISER+KRAFT

KAISER+KRAFT was goed voorbereid toen e-commerce in 1999 centraal kwam te staan in de Europese handel. Al sinds 1995 worden onze producten voor de inrichting van bedrijf, kantoor en magazijn in een medianeutrale database, een zogenaamd productinformatiesysteem (PIM), elektronisch geregistreerd. Op dit moment zijn meer dan 50.000 producten elektronisch beschikbaar. Sinds 1997 wordt uit deze database met een druk op de knop informatie voor de onlineshop en de catalogi voor e-procurement geproduceerd. Voor het aanleggen, beheren en verder ontwikkelen van de productgegevens werd zelfs een speciaal contentmanagementteam gevormd. Op basis van de inmiddels jarenlange ervaring kon de inhoud van de catalogus continu en kwalitatief worden verbeterd. Productteksten, kenmerken, afbeeldingen en extra trefwoorden op productniveau, die de klant bij de keuze van de producten helpen, worden continu aangevuld. Het nut van een e-procurementsysteem hangt sterk af van de kwaliteit van de productgegevens. KAISER+KRAFT als internationaal postorderbedrijf draagt daardoor een hoge verantwoordelijkheid tegenover de klanten. Het is en blijft een kerncompetentie van KAISER+KRAFT om hieraan te voldoen.

 

Bij vragen staat het team e-commerce/e-procurement altijd voor u klaar!

 

Nu contact opnemen met experts op het gebied van e-procurement

 

 

E-procurement & customized web

Wij hebben de belangrijkste achtergrondinformatie over het thema e-procurement en de snelle oplossing van customized webshops voor u samengesteld. Hier leest u van welke dataformaten en classificaties wij gebruikmaken en hoe ook u binnen korte tijd uw materiaalaanvoer kunt vereenvoudigen.


Meer informatie over het thema e-procurement


Meer informatie over het thema customized web

Referenties


Al jaren werken wij met succes met veel gerenommeerde, grote ondernemingen samen.

Daartoe behoren concerns als

ELEKTRONISCHE PLATFORMS


Inmiddels is de elektronische catalogus van KAISER+KRAFT op meerdere marktplaatsen te vinden. Daarbij horen zowel open als gesloten systemen, bijv.:

» een onderneming van KAISER+KRAFT, Hoffmann Group, Keller&Kalmbach, Hagemeyer
» Leveranciersplatform
» kosteloos gebruik voor alle klanten

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken