+32 800 12 899 

Ladders en steigers – zo komt u hogerop
In onze webshop vindt u ladders en steigers voor uiteenlopende toepassingen. Onze producten zijn niet alleen binnen, maar ook buiten probleemloos te gebruiken. Bovendien blinken ze uit door hun snelle montage en demontage alsook door de antislip platformen. De voordelen van ladders en steigers zijn duidelijk te herkennen: met deze arbeidsmiddelen hebben medewerkers optimale bewegingsvrijheid en staan toch stabiel. Door de keuze van het juiste arbeidsmiddel kunnen de medewerkers zich bij het gebruik altijd veilig voelen.
Op bouwplaatsen, in het magazijn, bij conciërgewerkzaamheden of voor andere toepassingen is vaak een stabiele ladder of steiger nodig wanneer werkzaamheden op grotere hoogte moeten worden uitgevoerd. Met behulp van zulke arbeidsmiddelen kunnen hooggelegen plaatsen probleemloos worden bereikt. Veilig staan op grote hoogte is mogelijk met een platformtrap of steiger. Hier kan de werknemer comfortabel staan en langer durende werkzaamheden uitvoeren, ook met gereedschap of machines. Maar men hoeft niet altijd helemaal naar boven. Kleinere trapjes of ladders zijn bijvoorbeeld geschikt om de bovenste plank van een hoge kast op kantoor te bereiken. Deze hulpmiddelen kunnen ook ruimtebesparend achter een deur worden opgeborgen.

Uw voordelen bij ladders en steigers
Onder deze categorie vindt u telescoopladders, trapjes, rolsteigers en industrietrappen in diverse uitvoeringen. De producten hebben deels het GS-keurmerk of het teken van TÜV Süd. Op sommige ladders krijgt u zelfs tot vijftien jaar garantie. Montagetrappen van het merk EUROKRAFT kunnen jarenlang trouw en veilig worden gebruikt voor vakkundige werkzaamheden. Oude houten ladders hebben hun tijd gehad – nu is het de beurt aan ladders en steigers van licht aluminium of robuust staal. Voor elke toepassing hebben wij dus het geschikte hulpmiddel, of u nu een ladder met wielen, een platform of een aanlegladder nodig hebt. Speciale steigers voor werkzaamheden op grote hoogte ronden het omvangrijke aanbod af.

Ladders en steigers

Voor ieder doeleinde en iedere werkplek bieden wij geschikte ladders, trappen, opstapjes en steigers. En omdat alle varianten en uitvoeringen slipvast, stabiel en ergonomisch zijn, heeft u altijd de goede keuze gemaakt, welke oplossing u ook kiest.
Onze productcategorieën
Industriële trappen
Industrietrappen zijn echte allrounders. Ze zijn comfortabel te beklimmen en ...
Rolsteigers
Zowel binnen als buiten zijn kwalitatief hoogwaardige, praktijkgerichte en ...
Telescoopladders
De allrounder voor elk bedrijf in de industrie, in werkplaatsen en in vele ...
Trapjes
Meer vrijheid, meer eenvoud, meer veiligheid. trapjes zijn de praktische en ...
Werkplatformen
Maak uzelf gerust breed. Met werkplatformen kunt u veilig staan en werkzaamheden ...
Producten vergelijken