+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Aantal treden
Hoogte
Laddertype
Vrije hoogte
 

Industrietrappen voor binnen en buiten
Met industrietrappen bereiken uw medewerkers heel snel hoger gelegen plaatsen en kunnen zowel bij montagewerkzaamheden als in het magazijn snel en effectief werken. Industrietrappen bestaan uit minstens drie treden en vormen combinaties van steken en bordessen. De industrietrappen hebben een balustrade als beveiliging tegen vallen en een handleuning om vast te houden. Bij industrietrappen voor buiten, die blootgesteld zijn aan weersinvloeden, is de weerbestendigheid van de materialen belangrijk. Bovendien moet door een helling van de treden gewaarborgd zijn dat regenwater snel kan wegstromen en geen plassen en ijs vormen. De industrietrappen en vooral ook de treden moeten antislip zijn. Met name bij zulke producten komt veiligheid op de eerste plaats. Als bedrijf bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers bij het gebruik van het apparaat. De industrietrappen, telescoopladders en trapjes in onze webshop worden aan strenge kwaliteitscontroles en veiligheidscontroles onderworpen. Deze producten voldoen dus aan de bekende normen en veiligheidsvoorschriften.

Industrietrappen in verschillende uitvoeringen
De industriettrappen uit de categorie ladders zijn zowel binnen als ook op bedrijfsterreinen probleemloos te gebruiken. Ze bieden een optimale bewegingsvrijheid, stabiliteit en veiligheid voor de gebruiker. Tot het aanbod behoren industrietrappen van aluminium of staal, die verkrijgbaar zijn met verschillend brede treden. Ze beschikken over torsievrije aluminium of stalen treden die aan de rechthoekige buizen bevestigd zijn. De bomen bestaan uit geëxtrudeerde aluminium profielen. Aan het uiteinde bevinden zich antislip laddervoeten. Een balustrade die aan beide zijden kan worden gemonteerd, wordt meegeleverd. Een tweede balustrade is verkrijgbaar als toebehoren. De industrietrap is naar wens leverbaar. Afwijkende afmetingen en speciale constructies zijn op aanvraag verkrijgbaar. De hellingshoek bedraagt 45°. Overstapbruggen met verschillende platformafmetingen vindt u eveneens in ons aanbod. Deze zijn ontworpen om over transportbanden, machines of putten heen te klimmen. Ze zijn optimaal voor veelvuldig gebruik en kunnen een hoge belasting aan. Door een geïntegreerd schroefkanaal zijn ze bovendien individueel aanpasbaar. Ook ladderbruggen mogen in ons assortiment niet ontbreken.

Industriële trappen

Industrietrappen zijn echte allrounders. Ze zijn comfortabel te beklimmen en zorgen tegelijkertijd voor een veilige toegang tot deuren, platte daken, machines enz. En waar met gereedschap gewerkt wordt, bieden industrietrappen voldoende ruimte om te staan. Tussenmaten en speciale constructies zijn op aanvraag verkrijgbaar – neem daarvoor contact met ons op!
Er zijn 5 artikelen gevonden
| | |
Overstapbrug
totale belasting 300 kg
Excl. BTW vanaf 1.670,-
Industriële trap
treden van geperforeerd plaatstaal, tredebreedte 600 mm
Excl. BTW vanaf 674,-
Industriële trap
treden van geperforeerd plaatstaal, tredebreedte 800 mm
Excl. BTW vanaf 734,-
Industriële trap
aluminium treden, tredebreedte 600 mm
Excl. BTW vanaf 635,-
Industriële trap
aluminium treden, tredebreedte 800 mm
Excl. BTW vanaf 686,-
Er zijn 5 artikelen gevonden
Producten vergelijken