+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Materiaal
Inhoud
 

Veiligheidskannen

De naam zegt het al: veiligheidskannen en transportkannen maken een veilig transport van gevaarlijke (vloei-)stoffen over openbare en interne verkeerswegen mogelijk, maar ook het veilig opslaan, doseren en afvoeren van ontvlambare en agressieve stoffen, zoals zuren en logen.
Er zijn 20 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Excl. BTW
vanaf 49,90
Excl. BTW
vanaf 139,-
Excl. BTW
vanaf 169,-
JUSTRITE - Was- en dompelbak
plaatstaal, verzinkt en gelakt
Excl. BTW
vanaf 135,-
Excl. BTW
vanaf 92,90
Excl. BTW
vanaf 97,90
Excl. BTW
149,-
Doseer- en transportkan
met fijn-doseerkraan
Excl. BTW
vanaf 195,-
Excl. BTW
vanaf 119,-
Excl. BTW
vanaf 159,-
Excl. BTW
vanaf 185,-
JUSTRITE - Veiligheidskan
staal, met flexibele metalen slang
Excl. BTW
vanaf 119,-
Excl. BTW
vanaf 149,-
Excl. BTW
vanaf 259,-
Excl. BTW
vanaf 219,-
Excl. BTW
vanaf 109,-
Excl. BTW
vanaf 159,-
JUSTRITE - Veiligheidsafvalbak SoundGard?
zilverkleurig gelakt, geluidsarm
Excl. BTW
vanaf 129,-
Nieuw
Excl. BTW
189,-
Aankoopadvies voor categorie Veiligheidskannen
Er zijn 20 artikelen gevonden
Veiligheidskan voor de opslag van gevaarlijke stoffen
Veiligheidskannen moeten bij de omgang met gevaarlijke stoffen voor opslag, transport en dosering worden gebruikt. De kannen voor gevaarlijke stoffen spelen niet alleen in laboratoria en wetenschappelijke inrichtingen een centrale rol, maar worden ook industrieel gebruik. Alleen in hiervoor bedoelde veiligheidskannen kunnen gevaarlijke stoffen veilig worden opgeslagen en getransporteerd. Doseerkannen en transportkannen beschermen medewerkers, milieu en het bedrijf voor brandgevaar. Veiligheidskannen hebben deze eigenschappen vooral dankzij hun praktische en noodzakelijke functies. Corrosieve oplosmiddelen, ontvlambare en agressieve vloeistoffen alsmede zuren en logen kunnen veel onheil aanrichten, als ze niet veilig worden opgeslagen, getransporteerd en gedoseerd. Veiligheidskannen zijn daarom meestal voorzien van een automatische zelfsluitende sluiting, een vlamblokkering in de uitgietopening, een automatische overdrukcompensatie en stickers voor de kenmerking van de gevaarlijke stoffen erin. Zo kan er niets uitlopen, treden geen dampen uit en kunnen de kannen voor gevaarlijke stoffen niet barsten. Veiligheid-afvoerkannen zijn bedoeld voor het verwijderen van reinigingsmateriaal dat in ontvlambare en voor oppervlaktewater gevaarlijke vloeistoffen zoals verdunner of lijm werd gedompeld.

Veiligheidskannen in verschillende groottes en kleuren
Veiligheidskannen voor ontvlambare vloeistoffen, zuren en logen bestaat meestal uit polyethyleen, roestvast staal of plaatstaal, want deze materialen zijn bij gebruik van gevaarlijke stoffen bijzonder bestendig. Hierbij kunnen roestvrij en robuust roestvast staal in de omgang met gevaarlijke stoffen bijzonder nuttig zijn. Veiligheidskannen moeten altijd volgens de voorschriften worden gekenmerkt, daarom worden meestal stickers meegeleverd. De transportkannen kunnen niet alleen van opschriften op etiketten worden voorzien, maar ook middels kleuren aan bepaalde vloeistoffen en stoffen worden toegewezen. Veiligheidskannen van plaatstaal en polyethyleen worden in de webshop geel met poedercoating of rood worden aangeboden. Indien u andere kleuren wenst, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een productaanvraag. De veiligheidskannen zijn er in verschillende groottes. Het vulvolume kan zowel 1 liter als 20 liter bedragen, zoals bijvoorbeeld bij veiligheidskannen. Bij veiligheidskannen worden vaak functionele extra delen zoals de fijndoseerkraan, de doseerhendel of de PTFE-afdichting met schroefafdichting geleverd. Zulke extra delen maken de transportkannen handzamer en vereenvoudigen het gebruik ervan. PTFE is een fluorkunststof die bestand is tegen hoogste temperaturen en bijna alle chemicaliën, hetgeen het hoge veiligheidsniveau onderstreept. Laat de veiligheid in uw bedrijf niet over aan het toeval maar vertrouw op goede kwaliteitsproducten. Voor veiligheidskannen in onze webshop geldt meestal 5 jaar en soms zelfs 10 jaar garantie.
Producten vergelijken