+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Carrière bij KAISER+KRAFT

 

Wij bieden niet alleen topproducten aan. Wij bieden ook topbanen!

Ons standpunt is duidelijk: wij willen ook in de toekomst de beste aanbieder van bedrijfsuitrusting blijven en onze klanten, van micro-ondernemingen tot grote, gerenommeerde bedrijven, overtuigen van onze eersteklas diensten en uitstekende producten. En dat is precies waar we u voor nodig hebben!

 

Bent u benieuwd naar wat de toekomst brengt? Wij ook! Maak deel uit van een internationale familie en werk met ons samen om onze klanten te inspireren en ons bedrijfsmodel verder te ontwikkelen, ook in tijden van verandering, zoals digitalisering e.d.

 

Ons grote succesverhaal hebben we te danken aan onze toegewijde medewerkers. Daarom bieden wij als werkgever tal van verschillende voordelen. Wij maken deel uit van een grote groep bedrijven, bestaande uit verschillende merken en bedrijven in heel Europa, die allemaal gespecialiseerd zijn in de handel in bedrijfsuitrusting voor bedrijven. Samen behoren we tot TAKKT AG, 's werelds grootste B2B-postorderbedrijf met een jaaromzet van meer dan 1 miljard euro.

 

Wilt u ons op weg naar de toekomst ondersteunen met uw inzet? Lees dan hier meer over ons en onze vele interessante vacatures:

 

» https://openfortomorrow.com/

 
Staat er op dit moment niets open of is er niets dat geschikt is voor u bij?

Lees dan hier meer over ons als werkgever, kijk dan binnenkort nog eens een keertje hier of stuur ons een berichtje.

 

Geworteld in het thuisland
Netwerken met de wereld
Verbonden met de toekomst

Are you open for tomorrow?
We are: openfortomorrow.com

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken