+32 800 12 899 
  Pagina afdrukken

Projecten en referenties

Bij KAISER+KRAFT vinden klanten alles voor hun bedrijf. De taken van de verzendhandel houden niet op bij de verkoop van producten, maar omvatten ook planning en advies. Op de volgende pagina's presenteren wij een aantal afgeronde projecten van onze onderneming, die in heel Europa werkzaam is. Wij hopen dat deze projecten u de omvang en de aanpak van de volledige begeleiding van een project verduidelijken.

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

 

Dergelijke projecten hebben ze bij KAISER+KRAFT niet iedere dag: enkele honderden kisten en stapelbakken, daarbij stellingen in speciale uitvoering voor een speciale magazijninrichting. Nog vreemder was de plek: een eiland in de Noordzee – Helgoland.


Meer over dit project

 

VISHAY ELECTRONIC, SELB, BAYERN

 

Vishay Electronic heeft zijn wereldwijd opererende logistieke centrum voor elektronische componenten in een vestiging in Selb, Duitsland, ondergebracht en bij de planning van de inrichting volledig vertrouwd op het advies en de producten van KAISER+KRAFT Duitsland. In een nieuwbouw met een bedrijfsoppervlakte van 2150 vierkante meter voor het magazijn werd een geschikte inrichting georganiseerd.


Meer over dit project

 

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG heeft voor de kwaliteitsbewaking met testlaboratorium een hal in kantooroppervlakken laten veranderen – zonder het gebouw aan te passen.

De planning en realisatie heeft KAISER+KRAFT Duitsland op zich genomen.


Naar het project GROSSHAUS.

 

 

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

 

Nieuwe vestiging, nieuwe kantoren: in de herfst van 2014 is de textile serviceaanbieder CWS-boco in Wiesbaden-Nordenstadt naar de nieuwe vestiging verhuisd. Sindsdien floreert de verkoopafdeling op in totaal 1.800 m² oppervlak vol moderne en ergonomische werkplekken en kantines. Gecoördineerd, gepland en ontworpen met de hulp van KAISER+KRAFT Duitsland.


Meer over dit project

Contact

Ook als u de realisatie van een project beoogt, helpen wij u graag verder bij de uitwerking hiervan.
Onze bekwame experts adviseren en ondersteunen u van begin tot einde van uw project.

Contacteer ons voor overleg, planning of behoefte-analyse:

Tel. 02.720.61.97
E-Mail: project@kaiserkraft.be

Producten vergelijken