+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte gesloten
Hoogte gesloten
Kleur
Uitvoering
 

Flip-overs – wanneer gesproken woorden niet genoeg zijn
De flip-over is uitgevonden door de Amerikaanse verkooppionier en oprichter van het bedrijf NCR Corporation, John Henry Patterson. Hij merkte dat gesproken woorden soms niet gehoord worden en daardoor belangrijke boodschappen verloren gaan. Om presentaties, workshops, conferenties en brainstormingsessies te ondersteunen, wordt inmiddels al jaren gebruik gemaakt van flip-overs. Door grafische elementen en sleutelwoorden vult dit papierblok voordrachten, verslagen, besprekingen en teamwerk perfect aan. De belangrijkste punten worden hierdoor snel geaccentueerd. Flip-overs zijn ook populair omdat ze eenvoudig in gebruik zijn, omdat ze verkrijgbaar zijn in uiteenlopende varianten en omdat papierblokken (geruit of blanco) en stiften te allen tijde kunnen worden bijbesteld. En als u de flip-over goed zichtbaar in de ruimte opstelt (niet aan het raam, dat verblindt), krijgen uw woorden van begin af meer gewicht. Nu kunt u het onderwerp van de vergadering samen met de deelnemers interactief uitwerken en documenten. Veel succes!

Flip-overs – een geniale uitvinding voor het presenteren, structureren en noteren
Statistieken en feiten, winst- en verkoopcijfers, sleutelwoorden en ideeën – dit alles kan eenvoudig op flip-overs worden vastgehouden. Flip-overs kunt u het beste beschrijven met flip-overmarkers, die u in onze webshop vindt. Wat wij daarnaast voor u in de aanbieding hebben, zijn flip-overpapierklemmen, flip-overs voor op het bureau, verrijdbare flip-overs en nog veel meer. Ontdek hier en nu de mogelijkheden die onze flip-overs en ons flip-overtoebehoren te bieden hebben. Hier heeft u het laatste woord!

Flip-overs

U leidt een levendige vergadering en uw collega's roepen chaotisch feiten, ideeën en steekwoorden door elkaar. Wat doet u nu? Inderdaad, u gebruikt uw flip-over en schrijft ijverig mee! Zo blijft alles in herinnering en wordt de vergadering effectief. 1-0 voor onze flip-overs!
Er zijn 9 artikelen gevonden
| | |
Flip-over
voor dubbel railsysteem
Excl. BTW 199,-
magnetoplan Flip-over EVOLUTION plus
beschrijfbaar oppervlak 680 x 970 mm
Excl. BTW 363,-
Sale
Presentatiekast
wit wandbord met projectiescherm
Excl. BTW 984,- € vanaf 799,-
MAUL Flip-over
voorzien van statief met vier staanders
Excl. BTW 137,40
Excl. BTW 136,10
Excl. BTW 159,-
Sale
Multifunctionele flip-over
verrijdbaar, zittend, als tafel
Excl. BTW 216,- € 169,-
Flip-over
staand model met zijarmen
Excl. BTW 120,50
Flip-over
in hoogte verstelbaar met telescooppoten
Excl. BTW vanaf 77,60
Er zijn 9 artikelen gevonden
Producten vergelijken