+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Hoogte
Materiaal van het bord
 

Planborden – want het hoeft niet altijd multimedia te zijn!
Planborden en labelborden lijken achterhaald. De concurrentie is tenslotte geweldig: planningssoftware, projectmanagementtools, speciale organisatieprogramma's... Wie vandaag de dag zijn arbeidsprocessen wil plannen en visualiseren, heeft vrijwel eindeloze digitale mogelijkheden. En toch: ook in tijden van IT, multimedia en dergelijke zijn planborden buitengewoon populair en behoren ze in veel bedrijven en werkplaatsen tot de standaarduitrusting. Ook in veel kantoren zijn ze een onmisbaar bestanddeel van de kantoorinrichting. Waaraan dat ligt? Waarschijnlijk daaraan dat planborden gewoon zo ontzettend handig zijn. Speciale software heeft natuurlijk voordelen, maar is vaak ook complex, niet zo gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd gevoelig voor storingen. Bovendien is de ruimte op de meeste beeldschermen beperkt, waardoor de planningen van parallelle projecten in een jaaroverzicht snel te klein voor het oog worden. En ook whiteboards en prikborden, flip-overs of presentatiewanden zijn voor zulke planningen geen geschikt alternatief, want daarbij ontbreekt de structuur en het overzicht. 1-0 voor planborden. Of het nu om de planning van ploegendiensten voor de komende vier maanden gaat of om een overzicht van de taken op kantoor voor de komende twee weken: met het juiste planbord of labelbord heeft u te allen tijde een perfect overzicht!

Veel planborden, veel mogelijkheden.
Maar welk planbord is nou eigenlijk het juiste? Dat is helemaal niet zo eenvoudig te bepalen, want het hangt er sterk vanaf wat u precies wilt plannen en visualiseren. In ons assortiment vindt u jaarplanners en weekplanners, planners in regels of kolommen, projectplanners, onderhoudsplanners en personeelplanners. Bovendien zijn deze verkrijgbaar in talrijke verschillende varianten, waarmee hulpbronnen, afspraken, projecten, ruimtes, absenties en opdrachten zeer eenvoudig kunnen worden beheerd. Bekijk dus de voor- en nadelen van de afzonderlijke planborden in ons assortiment goed om het juiste model te vinden. Daarna gewoon bestellen en plannen maar!

Planborden

Planborden bieden ons dat waarnaar we bij het dagelijks werk verlangen: orde, overzicht en structuur! Jaarplanners, weekplanners, onderhoudersplanners of projectplanners? Met onze planborden worden afspraken, vakanties en projecten overzichtelijk bijgehouden.
Er zijn 11 artikelen gevonden
| | |
magnetoplan Jaarplannerset
incl. montagemateriaal
Excl. BTW 120,50
Geruit wandbord
magneethoudend
Excl. BTW vanaf 138,80
Jaarplanner SILVERLINE
met verticale maandindeling
Excl. BTW 94,50
T-kaartplanbord, weekplanner
7 modules met elk 24 sleuven
Excl. BTW 66,40
T-kaartplanbord, jaarplanner
12 modules met elk 54 sleuven
Excl. BTW 199,-
Jaarplanner SILVERLINE
met 365-dagen-indeling
Excl. BTW 94,50
Weekplanner SILVERLINE
met 7 dagenindeling
Excl. BTW 94,50
Jaarplanners
b x h = 1200 x 900 mm, met 365-dagen-indeling
Excl. BTW 169,90
Jaarplanners
b x h = 900 x 600 mm, met 365-dagen-indeling
Excl. BTW 98,50
Jaarplanners
b x h = 900 x 600 mm, met verticale maandindeling
Excl. BTW 98,50
Er zijn 11 artikelen gevonden
Producten vergelijken