+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Projectieschermformaat
 

Projectorwagens – onopvallende hulpmiddelen voor uw presentatie!
Een goede projectorwagen voorkomt ergernissen. Dit weet iedereen die al eens kort voor een presentatie geprobeerd heeft, de aan het plafond hangende beamer op te starten. Dankzij projectorwagens heeft u de projector altijd binnen handbereik voor noodgevallen. Bovendien bent u met een projectorwagen flexibel. Wilt u de beamer bijvoorbeeld in verschillende vergaderkamers gebruiken? Geen probleem. Plaats de beamerwagen eenvoudig op een geschikte afstand in de ruimte en u heeft meteen een scherp beeld op de wand of op het projectiescherm, waar u zich ook bevindt. Zulke beamerwagens zijn daarom niet alleen onmisbaar op beurzen en conferenties, maar ook op scholen en universiteiten.

In hoogte verstelbaar of kantelbaar: bij projectorwagens komt het op de details aan.
Op een projectorwagen kunt u projectieapparaten neerzetten. Klinkt logisch, maar zo simpel is het helaas niet, want u dient voor de aankoop goed na te denken over het gebruik van uw nieuwe projectortafel. Een belangrijk aspect is bijvoorbeeld het formaat. Wilt u uw projectortafel vooraan in de ruimte opstellen, dient u op te letten dat de projectorwagen niet in het zichtveld van uw toeschouwers staat. Als de projectortafel echter achteraan in de ruimte komt te staan, dient deze hoog genoeg te zijn, anders kunnen eventueel aan de vergadertafel zittende collega's de projectie op het projectiescherm verstoren. In hoogte verstelbare modellen zijn geschikt voor beide toepassingen. In ons assortiment vindt u bovendien projectietafels met kantelbare opstelvlakken of met meerdere etages. De laatstgenoemde variant is ook erg praktisch wanneer u naast de beamer of overheadprojector ook nog een laptop, een laserpointer en belangrijke documenten op de projectorwagen wilt leggen. Ook decoders, camera's of beeldschermen kunt u kwijt op projectorwagens. Zoek snel een geschikt model uit!

Schermen & projectorwagens

Onze mobiele hulpmiddelen voor uw volgende presentatie zijn beamerwagens en projectorwagens. Ze brengen beamers en projectors eenvoudig daarheen waar u ze nodig heeft. En is het niet heerlijk dat u altijd op uw assistent kunt vertrouwen?
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Universele wagen
met drie etages
Excl. BTW 194,70
Glazen projectiewand
voor formaat 16:9
Excl. BTW 803,-
Overheadprojector-/beamerwagen
h x b x d = 882 x 508 x 432 mm
Excl. BTW 191,90
MAUL Beamertafel
hoogteverstelling 750 - 1200 mm
Excl. BTW 295,50
Projectiewand
voor dubbel railsysteem
Excl. BTW vanaf 431,-
Beamerwagen
hoogteverstelling 800 - 1250 mm
Excl. BTW 159,80
Er zijn 6 artikelen gevonden
Producten vergelijken