+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Voordelen van de registratie

Als u zich bij ons hebt geregistreerd, hoeft u uw persoonlijke gegevens slechts één keer in te voeren. Deze worden bij ons opgeslagen en bij elke volgende bestelling automatisch opgeroepen. Als geregistreerde klant van KAISER+KRAFT kunt u profiteren van nog meer voordelen:

 

  • Snel bestellen: als u aangemeld bent en met uw gevulde winkelwagentje naar de kassa gaat, hoeft u nog maar één keer de klikken en de bestelling wordt geplaatst.
  • Geregistreerde klanten hebben bovendien de mogelijkheid een gevuld verlanglijstje op te slaan voor later.
  • U kunt op ieder moment de status van uw huidige onlinebestelling opvragen.
  • Geregistreerde klanten kunnen alle bestellingen van het afgelopen jaar oproepen en in de orderhistorie comfortabel zoeken en sorteren.
  • In door u gemaakte bestelsjablonen kunt u artikelen opslaan die u vaker wilt bestellen. Door de mogelijkheid het bestelsjabloon snel op te roepen en door de geïntegreerde mogelijkheid direct te bestellen bespaart u waardevolle tijd.
  • Sla meerdere factuur- en afleveradressen op in uw persoonlijke adresboek.

Zo kunt u zich registreren

Registreren is heel eenvoudig. U klikt rechtsboven onder ’Mijn account’ op ’Registreren’.

 

In het formulier wordt u gevraagd een gebruikersnaam en een password in te voeren. Kies een gebruikersnaam en een password die u goed kunt onthouden. Voor de zekerheid moet het gekozen password tijdens de registratie nogmaals worden ingevoerd, om eventuele typefouten op tijd te herkennen.


Vervolgens wordt u gevraagd uw persoonlijke gegevens in te voeren. Vul alle velden in die met een asterisk (*) zijn gemarkeerd. Hier kunt u vastleggen of het opgegeven adres tegelijkertijd factuur- en afleveradres is. Als u een afwijkend factuur- of afleveradres hebt, kunt u dit na de registratie op elk moment in uw persoonlijke adresboek (in de sectie ’Mijn account’) opslaan en een standaardadres vastleggen, dat tijdens de bestelling standaard ingesteld wordt.
 

Wanneer de registratie geslaagd is, wordt uw gebruikersnaam rechtsboven onder ’Mijn account’ weergegeven. Let op dat uw gebruikersnaam uit ten minste 6 en maximaal 50 tekens mag bestaan. Uw password moet ten minste 6 en maximaal 20 tekens bevatten. Daarbij mogen geen trema's, spaties of speciale tekens worden gebruikt (uitzonderingen: @ . - en _)

Producten vergelijken