+32 800 12 899 

Reiniging – gegarandeerd schoon
Sanitaire voorzieningen en reinigingsapparaten vindt u in onze categorie reiniging in overvloed. Een professionele reiniging vereist arbeidskrachten en de juiste gereedschappen. Hier vindt u de passende uitrusting voor de reiniging van onder andere sanitaire voorzieningen. Bij de selectie van de producten is vanzelfsprekend ook rekening gehouden met ergonomie en snelle werkprocessen. Functionele hogedrukreinigers en handveegmachines voor de betrouwbare reiniging van allerlei soorten vloeren maken licht werk en zijn ook geschikt voor grote oppervlakken. Sterk vervuilde vloeren in openbare voorzieningen, gastronomische bedrijven en productiebedrijven kunnen probleemloos worden gereinigd met hogedrukreinigers en handveegmachines. Buiten maken handveegmachines het werk makkelijker en nemen ze grof, droog en nat vuil moeiteloos op. In deze categorie vindt u online ook speciale en krachtige industriële stofzuigers voor de industrie en voor frequent bezochte ruimtes. Eenvoudig en ongecompliceerd is het gebruik van stof- en waterzuigers die zonder ombouwen veelzijdig te gebruiken zijn. Naast de reiniging van vloeren kunnen hogedrukreinigers ook worden gebruikt voor wanden, bakken, voertuigen en vele andere toepassingen. Ze worden aangeboden met omvangrijk toebehoren dat zich altijd binnen handbereik in de daarvoor bestemde houders op het apparaat bevindt.

Verbruiksmaterialen en apparaten voor grondige reiniging
Tot sanitaire voorzieningen behoren onder andere toiletpapier, handdoekrollen en vouwhanddoeken. Deze verbruiksmaterialen met bijbehorende dispensers worden overal gebruikt: op grote evenementen, in bedrijfspanden en in dienstverlenende bedrijven. Overal waar mensen komen, zijn ook verbruiksmaterialen voor sanitaire voorzieningen vereist. Speciaal, scheurvast en sterk absorberend poetspapier op rollen bevindt zich op stevige afrollers voor wandmontage of op een verrijdbare standaard altijd daar waar het nodig is. Poetspapierrollen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Ze zijn geperforeerd en in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar, met maximaal 3000 vellen. Producten voor bedrijfshygiëne zijn er ook in verschillende kwaliteiten en formaten. Onze webshop biedt ook de bij de verbruiksmaterialen passende dispensers, zoals toiletpapierdispensers voor industrierollen en standaard rollen alsook handdoekdispensers voor vouwhanddoeken en handdoekrollen. Handdoek- en toiletpapierrollen kunnen samen met emmer en dweil comfortabel op de schoonmaakkarren worden geladen, zodat de reinigingskrachten alle benodigdheden altijd bij de hand hebben.

Reiniging en sanitaire voorzieningen

Een Afrikaans spreekwoord luidt: ''Alles kan men schoonmaken, behalve een vuile mond''. Het is maar hoe je het bekijkt... Wij hebben zelfs voor de grootste en hardnekkigste uitdagingen een oplossing in ons assortiment voor reiniging. Ook u vindt hier vast het juiste middel voor meer zuiverheid en reinheid.
Onze productcategorieën
Handveegmachines
Handveegmachines – de evolutie van de bezem. Waar vroeger pure spierkracht aan ...
Hogedrukreinigers
Met hoge druk tegen vuil! Hogedrukreinigers verwijderen zelfs verontreinigingen ...
Industriële stofzuigers
Onze zuigers verwijderen niet alleen stof. Wij bieden u stof- en waterzuigers en ...
Poetspapier
Vloeistoffen, vetten, olie – verdwenen als sneeuw voor de zon. Vlekken, spetters ...
Sanitaire voorzieningen
Heimelijk genoegen in het kleine kamertje: met papier, zeep en ...
Schoonmaakkarren
Emmer, reinigingsmiddel, poetsdoek, bezem, dweil en nog veel meer. Wie bij de ...
Producten vergelijken