+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Kleur
 

Reinigingsdoeken
Zonder reinigingsdoeken is reiniging niet mogelijk. Voor reiniging en sanitaire voorzieningen gelden in een bedrijf bijzondere eisen, want hygiëne en reinheid gelden als centrale voorwaarden in een onderneming. KAISER+KRAFT biedt u in de webshop reinigingsdoeken, poetspapier en reinigingssystemen. Rolhouders voor poetspapier die papierrollen van meer dan 400 mm rolbreedte kunnen opnemen zijn een comfortabele oplossing voor bevestiging aan de wand. Mobiele vloerstandaards kunnen in de werkplaats worden opgesteld en dan vrij door de ruimte worden verplaatst. Door een glasvezelversterkte afscheurrand kan poetspapier snel en probleemloos in de gewenste grootte worden afgescheurd. Het systeem is principieel geschikt voor de sanitaire voorzieningen en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kies bij KAISER+KRAFT uit verschillende papierkwaliteiten de kwaliteit die voor uw toepassing optimaal is. Poetspapierrollen in TAD-kwaliteit zijn ook in natte toestand zeer stevig en zijn bijzonder geschikt voor vetten en oliën. De afzonderlijke rollen kunnen ook in voorgeperforeerde vorm worden besteld. Papierrollen in fleecekwaliteit kunnen eventueel meerdere keren worden gebruikt. Ze zijn zelfs geschikt voor vuilgevoelige oppervlakken, stoffen en materialen. Een afdekkap boven de papierrollen beschermt deze betrouwbaar tegen stof en vuil.

Reinigingsdoeken voor industrieel gebruik
De verschillende reinigingsdoeken die KAISER+KRAFT aanbiedt, zijn er ook in grote verpakkingseenheden. Ze zijn optimaal geschikt voor gebruik in grote productieondernemingen en werkplaatsen. Bestel uw reinigingsdoeken in de webshop van KAISER+KRAFT in hoogwaardige, industriële kwaliteit tegen beproefd gunstige levervoorwaarden.

Reinigingsdoeken

Vloeistoffen, vetten, olie – verdwenen als sneeuw voor de zon. Vlekken, spetters en vegen – foetsie... Met slechts één klik komt u bij onze reinigingsdoeken terecht. Ze zijn veelzijdig te gebruiken en vegen alles weer schoon.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW 119,-
Excl. BTW 85,80
Excl. BTW 66,10
Rol poetspapier
heterogene kwaliteit
Excl. BTW vanaf 36,10
Rol poetspapier
TAD-kwaliteit
Excl. BTW 63,70
Excl. BTW 47,30
Excl. BTW 77,80
Excl. BTW 103,90
Er zijn 8 artikelen gevonden
Producten vergelijken