+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Aandrijving rolborstels
Accu
Breedte
Filterreiniging
Nettoreinigingsoppervlak max.
Stofafzuiging
Technische uitrusting veegmachine
Toepassingsgebied
Uurvermogen
Veegbreedte
 

Veegmachines
Reinigingsapparatuur zoals veegmachines en hogedrukreinigers maken een professionele reiniging in alle bedrijfstakken mogelijk en zorgen voor tijdsbesparing. Flexibele en ergonomische veegmachines vegen grondig en effectief zonder resten en kunnen moeiteloos worden bediend. Hierdoor zijn ze vooral geschikt voor ruimtes die vaak en regelmatig moeten worden gereinigd. Grote binnenplaatsen en lange magazijngangen worden met het eenvoudige veegeffect razendsnel schoon. Qua grootte en uitrusting kunnen veegmachines volgens hun toepassingsgebied worden gekozen. Alle modellen hebben minstens een, vaak ook twee zijborstels van uiterst slijtvast nylon, die het vegen van kanten vereenvoudigen en ook daar voor een onberispelijke reinheid zorgen. Bovendien zijn er verschillende veegbreedtes beschikbaar om zowel smalle gangen als grote oppervlakken snel en vakkundig te kunnen reinigen. Qua technische uitrusting van de verschillende modellen zijn er verschillen tussen de afzonderlijke reinigingsapparaten. Grotere machines met een hoog vermogen fungeren als zogenaamde veeg-/zuigmachines en beschikken over een systeem met dubbele rolborstels. Ze reinigen betrouwbaar alle vloeroppervlakken en bezitten een rijaandrijving voor zelfstandige voortbeweging. Kleinere modellen zoals handveegmachines worden ofwel handmatig bediend of beschikken over een motoraandrijving voor de rolborstels en een elektrische stofafzuiging. Alle uitvoeringen zijn echter ook onafhankelijk van de uitrusting geschikt voor het verwijderen van nat en droog vuil, stof, zand en spaanders. De grote veegmachines nemen ook grotere voorwerpen zoals blikjes probleemloos op.

Professionele reiniging voor binnen en buiten
Een groot voordeel van de veegmachines is dat ze geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten. De apparaten zijn flexibel, moeiteloos te bedienen en veroorzaken weinig geluid tijdens het gebruik. Voor buiten zijn bovendien veegmachines met bezinemotor beschikbaar en zelfs apparaten met zadel. Veegmachines zijn voor elk bedrijf een efficiënt en gebruiksvriendelijk alternatief voor de bezem en het stofblik. Na een lange werkdag speelt het schoon houden van de werkplek een belangrijke rol. Met een veegmachine is zwerfvuil snel opgeraapt en afgevoerd – zonder bukken, vegen en wissen. Gebruik de krachtige machines van KAISER+KRAFT voor perfecte reinheid in uw onderneming.

Veegmachines

Veegmachines – de evolutie van de bezem. Waar vroeger pure spierkracht aan te pas kwam, gaat nu bijna vanzelf. Ergonomische veegmachines zijn grondig, efficiënt en soepel.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Veegmachine
met 1 zijborstel, gemotoriseerd
Excl. BTW 1.160,-
EUROKRAFT Veegmachine
met twee zijborstels, handmatig
Excl. BTW 351,50
Nieuw
Excl. BTW 638,-
Veegmachine
met enkele rolborstel, met motor
Excl. BTW 1.730,-
Veegmachine
met tandem-rolborstelsysteem, handmatig
Excl. BTW 724,-
Kärcher Veegmachine
KM 70/20 C 2SB
Excl. BTW 747,-
Veegmachine
met enkele rolborstel, handmatig
Excl. BTW 633,-
Veegmachine
met tandem-rolborstel-systeem, met motor
Excl. BTW 1.805,-
Veegmachine
met 1 zijborstel, handmatig
Excl. BTW 130,50
Excl. BTW 527,-
Er zijn 10 artikelen gevonden
Producten vergelijken