+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Aandrijving rolborstels
Accu
Breedte
Filterreiniging
Nettoreinigingsoppervlak max.
Stofafzuiging
Technische uitrusting veegmachine
Toepassingsgebied
Uurvermogen
Veegbreedte
Inhoud
 

Handveegmachines

Handveegmachines – de evolutie van de bezem. Waar vroeger pure spierkracht aan te pas kwam, gaat nu bijna vanzelf. Ergonomische handveegmachines zijn grondig, efficiënt en soepel.
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Veegmachine
met 1 zijborstel, handmatig
Excl. BTW
135,-
EUROKRAFT - Veegmachine
met twee zijborstels, handmatig
Excl. BTW
369,-
Veegmachine
met 1 zijborstel, gemotoriseerd
Excl. BTW
1.225,-
Veegmachine
turbo-veegsysteem
Excl. BTW
459,-
Veegmachine
turbo-veegsysteem met eenzijdige zijrollen
Excl. BTW
649,-
Veegmachine
turbo-veegsysteem met extra breed veegoppervlak
Excl. BTW
789,-
Veegmachine
turbo-veegsysteem, accu gedreven
Excl. BTW
vanaf 1.225,-
Excl. BTW
659,-
Veegmachine
met enkele rolborstel, met motor
Excl. BTW
1.825,-
Veegmachine
met tandem-rolborstelsysteem, handmatig
Excl. BTW
769,-
Excl. BTW
779,-
Veegmachine
met enkele rolborstel, handmatig
Excl. BTW
669,-
Veegmachine
met tandem-rolborstel-systeem, met motor
Excl. BTW
1.895,-
Excl. BTW
549,-
Er zijn 14 artikelen gevonden
Handveegmachines
Reinigingsapparatuur zoals handveegmachines en hogedrukreinigers maken een professionele reiniging in alle bedrijfstakken mogelijk en zorgen voor tijdsbesparing. Flexibele en ergonomische handveegmachines vegen grondig en effectief zonder resten en kunnen moeiteloos worden bediend. Hierdoor zijn ze vooral geschikt voor ruimtes die vaak en regelmatig moeten worden gereinigd. Grote binnenplaatsen en lange magazijngangen worden met het eenvoudige veegeffect razendsnel schoon. Qua grootte en uitrusting kunnen handveegmachines volgens hun toepassingsgebied worden gekozen. Alle modellen hebben minstens een, vaak ook twee zijborstels van uiterst slijtvast nylon, die het vegen van kanten vereenvoudigen en ook daar voor een onberispelijke reinheid zorgen. Bovendien zijn er verschillende veegbreedtes beschikbaar om zowel smalle gangen als grote oppervlakken snel en vakkundig te kunnen reinigen. Qua technische uitrusting van de verschillende modellen zijn er verschillen tussen de afzonderlijke reinigingsapparaten. Grotere machines met een hoog vermogen fungeren als zogenaamde veeg-/zuigmachines en beschikken over een systeem met dubbele rolborstels. Ze reinigen betrouwbaar alle vloeroppervlakken en bezitten een rijaandrijving voor zelfstandige voortbeweging. Kleinere modellen zoals handveegmachines worden ofwel handmatig bediend of beschikken over een motoraandrijving voor de rolborstels en een elektrische stofafzuiging. Alle uitvoeringen zijn echter ook onafhankelijk van de uitrusting geschikt voor het verwijderen van nat en droog vuil, stof, zand en spaanders. De grote machines nemen ook grotere voorwerpen zoals blikjes probleemloos op.

Professionele reiniging voor binnen en buiten
Een groot voordeel van de handveegmachines is dat ze geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten. De apparaten zijn flexibel, moeiteloos te bedienen en veroorzaken weinig geluid tijdens het gebruik. Voor buiten op bedrijfsterreinen zijn bovendien handveegmachines met bezinemotor beschikbaar en zelfs apparaten met zadel. Handveegmachines zijn voor elk bedrijf en kantoorinrichting een efficiënt en gebruiksvriendelijk alternatief voor de bezem en het stofblik. Na een lange werkdag speelt het schoon houden van de werkplek een belangrijke rol. Met een handveegmachine is zwerfvuil snel opgeraapt en afgevoerd – zonder bukken, vegen en wissen. Gebruik de krachtige machines van KAISER+KRAFT voor perfecte reinheid in uw onderneming.
Producten vergelijken