+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Aandrijving rolborstels
Accu
Breedte
Filterreiniging
Inhoud
Nettoreinigingsoppervlak max.
Stofafzuiging
Technische uitrusting veegmachine
Toepassingsgebied
Uurvermogen
Veegbreedte
 

Veegmachines

De handveegmachines van KAISER+KRAFT zijn de beste. Kies de handveegmachine die het beste bij u past. Onze veegmachines zijn uitgerust met 1 of 2 borstels en kunnen elke oppervlakte aan.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Veegmachine
met 1 zijborstel, handmatig
Excl. BTW
139,-
EUROKRAFT - Veegmachine
met 2 zijborstels, handmatig
Excl. BTW
319,-
Veegmachine
met 1 zijborstel, gemotoriseerd
Excl. BTW
1.245,-
Veegmachine
turbo-veegsysteem
Excl. BTW
459,-
Veegmachine
turbo-veegsysteem met eenzijdige zijrollen
Excl. BTW
649,-
Veegmachine
turbo-veegsysteem met extra breed veegoppervlak
Excl. BTW
789,-
Veegmachine
turbo-veegsysteem, accu gedreven
Excl. BTW
vanaf 1.225,-
Kaercher - Accu-veger
EB 30/1 lithium-ion
Excl. BTW
255,-
Excl. BTW
669,-
Excl. BTW
3.750,-
Veegmachine
met enkele rolborstel, met motor
Excl. BTW
1.845,-
Veegmachine
met tandem-rolborstelsysteem, handmatig
Excl. BTW
779,-
Excl. BTW
789,-
Veegmachine
met enkele rolborstel, handmatig
Excl. BTW
679,-
Veegmachine
met tandem-rolborstel-systeem, met motor
Excl. BTW
1.925,-
Excl. BTW
559,-
Er zijn 16 artikelen gevonden
Handveegmachines
Veegmachines zoals handveegmachines en hogedrukreinigers maken een professionele reiniging in alle bedrijfstakken mogelijk en zorgen voor tijdsbesparing. Deze veegmachines kunnen elke oppervlakte aan, en kunnen zelfs besteld worden met een opvangbak. Deze veegmachines gaan zeer lang mee en hebben een grootte spanwijdte. Grote binnenplaatsen en lange magazijngangen worden met onze handveegmachines goed geveegd. Qua grootte en uitrusting kunnen handveegmachines volgens hun toepassingsgebied worden gekozen. Alle modellen hebben minstens een, vaak ook twee zijborstels van uiterst slijtvast nylon, die het vegen van kanten vereenvoudigen en ook daar voor een onberispelijke reinheid zorgen. Bovendien zijn er verschillende veegbreedtes beschikbaar om zowel smalle gangen als grote oppervlakken snel en vakkundig te kunnen reinigen. Kleinere modellen zoals handveegmachines worden ofwel handmatig bediend of beschikken over een motoraandrijving voor de rolborstels en een elektrische stofafzuiging. Alle uitvoeringen zijn echter ook onafhankelijk van de uitrusting geschikt voor het verwijderen van nat en droog vuil, stof, zand en spaanders. De grote machines nemen ook grotere voorwerpen zoals blikjes probleemloos op.

Veegmachines voor een promotionele reiniging
Een groot voordeel van de handveegmachines is dat ze geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten. De apparaten zijn flexibel, moeiteloos te bedienen en veroorzaken weinig geluid tijdens het gebruik. Voor buiten op bedrijfsterreinen zijn bovendien handveegmachines met bezinemotor beschikbaar en zelfs apparaten met zadel. Handveegmachines zijn voor elk bedrijf en kantoorinrichting een efficiënt en gebruiksvriendelijk alternatief voor de bezem en het stofblik. Na een lange werkdag speelt het schoon houden van de werkplek een belangrijke rol. Met een handveegmachine is zwerfvuil snel opgeraapt en afgevoerd – zonder bukken, vegen en wissen. Gebruik de krachtige machines van KAISER+KRAFT voor perfecte reinheid in uw onderneming.
Producten vergelijken