+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Borstwering
Breedte
Deurhoogte
Element-uitvoering
Hoogte
Kleur van de muurbevestiging
Lengte
Leverbare kleuren
Materiaal
Plafonduitvoering
Type deur
Uitvoering universele cabines / systeemkantoren
Vrije hoogte
Wandhoogte max.
 

Systeemkantoren

Haal meer uit uw bedrijf! Meer ruimte, meer rust, meer productiviteit. Met systeemkantoren creëert u aparte ruimtes in grote productieruimtes of industriehallen. Zo houdt u de processen vanuit een centraal punt in het oog en kunt u zich tegelijkertijd op uw kerncompetenties concentreren. En als het er eens luidruchtig aan toe gaat, doet u gewoon de deur dicht.
Er zijn 24 artikelen gevonden
| | |
EUROKRAFT - Ruimtesysteem
uitwendige afmeting: b x h = 1150 x 2600 mm
Prijs op aanvraag
Systeemscheidingswand
dicht wandelement
Excl. BTW
159,-
Systeemscheidingswand
glaswandelement, enkel glas
Excl. BTW
vanaf 279,-
Excl. BTW
1.475,-
Systeemscheidingswand
glaswandelement, dubbel glas
Excl. BTW
vanaf 379,-
EUROKRAFT - Ruimtesysteem
paneel voor dak, dubbelzijdig, zuiver wit RAL 9010
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Onderkomen voor vuilnistonnen
4-zijdig gesloten, met deuren
Excl. BTW
1.345,-
Onderkomen voor vuilnistonnen
3-zijdig gesloten, met deuren
Excl. BTW
1.045,-
Excl. BTW
819,-
Scheidingswandsysteem, flexibel, wanddikte 82 mm
enkel deurelement, h x b = 2093 x 936 mm
Prijs op aanvraag
Scheidingswandsysteem, flexibel, wanddikte 82 mm
element voor dubbele deur, hxb = 2093 x 1789 mm
Prijs op aanvraag
Er zijn 24 artikelen gevonden
Systeemkantoren en universele cabines van scheidingswandsystemen
Met een systeemkantoor haalt u het kantoorwerk dat door bedrijfsinterne procedures wordt veroorzaakt direct naar de plek waar het allemaal gebeurt. Hier kan de ploegleider de dagresultaten noteren, de indeling van de medewerkers plannen of productieschema's schrijven. En daarbij kan hij steeds zijn medewerkers en alle werkprocessen in het oog houden en is hij snel ter plekke als er problemen zijn. Bovendien zijn er ook in goed gestructureerde ondernemingen steeds weer nieuwe productieprocessen en andere wijzigingen waardoor het werk en de werkplekken opnieuw moeten worden gestructureerd. Dit betekent: flexibel en toch productief blijven. Zonder lange uitvaltijden en omslachtige ombouwwerkzaamheden helpen hierbij de snel geïnstalleerde ruimtesystemen voor binnen en buiten. Universele cabines, systeemkantoren en portierloges in het modulaire systeem optimaliseren de vereiste veranderingen binnen het bedrijf. Met scheidingswandsystemen kunnen de omstandigheden ter plaatse snel en individueel worden aangepast. Hele industriehallen kunnen zo rendabel opnieuw en voor productie optimaal worden ingericht. Lange wegen binnen het bedrijf worden korter met nieuwe systeemkantoren. Universele cabines in het modulaire systeem helpen om afdelingen dichter bij elkaar te brengen waardoor belangrijke tijd kan worden bespaard. En niet in de laatste plaats is een overzichtelijk opgebouwd systeem binnen een productie-inrichting een optimaal visitekaartje voor uw bedrijf.

Systeemkantoren halen meer uit de ruimte
Plaats is er van het kleinste hokje tot in grote hallen. Om hier overzichtelijke eenheden en zuivere, ruimtelijke scheidingen te realiseren biedt de webshop in de categorie systeemkantoren een op de praktijk gericht assortiment aan ruimtesystemen. Verschillende modulaire systemen en systeemkantoren maken het met doelgerichte planning mogelijk om het voorhandene grondoppervlak in en rond gebouwen optimaal te gebruiken. Zo kunnen op buitenterreinen ook eenvoudig opslagcontainers worden gebruikt voor extra opslag. Al voorhandene systeemkantoren of universele cabines kunnen naar wens worden uitgebreid. Kies nu het veelzijdige aanbod van KAISER+KRAFT en geef uw gebouwen een toekomstgeoriënteerd en flexibel gestructureerd binnen- en buitenaanzicht. Systeemkantoren, modulaire systemen, universele cabines waarvan alle producten altijd passen, helpen om productieruimtes te structureren en te optimaliseren.
Producten vergelijken