+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Klantenservice

Het serviceteam van KAISER+KRAFT staat altijd voor u klaar, of er nu snel iets gerepareerd moet worden, u dringend een reserveonderdeel nodig heeft of er onderhoud moet worden uitgevoerd. Onze technici helpen snel, eenvoudig en door het hele land. En omdat wij zelf veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, is de lijst van onze diensten lang. Hier vindt u een overzicht van wat u van ons kunt verwachten.

 

Originele reserveonderdelen

Waarom een vakman inhuren als je het zelf kan? Wij leveren u uiteraard graag reserveonderdelen als u zelf iets wilt repareren. Om te voorkomen dat defecte artikelen voor lange wachttijden zorgen, leveren wij de juiste reserveonderdelen in een mum van tijd. Om er zeker van te zijn dat ze absoluut bij uw product passen, gebruiken wij uitsluitend originele reserveonderdelen die rechtsreeks van de leverancier komen. Bovendien zijn voor de werking onmisbare onderdelen voor onze producten over het algemeen tien jaar lang verkrijgbaar.

 

Reparaties

Zeg nooit nooit – dat doen wij ook niet. Want ondanks de bekende hoge kwaliteit van onze producten, kunnen wij defecten helaas niet volledig uitsluiten en zeker niet voorspellen. Als een apparaat dus onverwacht ophoudt te werken, kunt u eenvoudig een van onze reparateurs verwittigen. Wij helpen u onmiddellijk verder!

Onderhoud

Wie langer fit en gezond wil blijven, moet zichzelf verzorgen. Bij apparaten is dat niet anders. Om ervoor te zorgen dat een product lang meegaat, is regelmatig onderhoud van groot belang. Onze geschoolde technici voeren dat onderhoud naar wens uit. Zo blijft de waarde van uw producten ook op lange termijn hoog. Wij stellen graan een offerte voor u op, als u wilt en wanneer u wilt.

Contact

Neem gerust contact met onze klantenservice/montageservice via:

Telefoon: +32 2 - 720 61 97
Fax: +32 0 2 720 00 16
E-mail: service@kaiserkraft.be

Telefonisch zijn wij van maandag tot donderdag van 8.00 tot 18.00 (vrijdag tot 17.00) uur te bereiken!

 

 

| Terug naar de overzichtspagina

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken