+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Klantenservice

Het serviceteam van KAISER+KRAFT staat altijd voor u klaar, of er nu snel iets gerepareerd moet worden, u dringend een reserveonderdeel nodig heeft of er onderhoud moet worden uitgevoerd. Onze technici helpen snel, eenvoudig en door het hele land. En omdat wij zelf veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, is de lijst van onze diensten lang. Hier vindt u een overzicht van wat u van ons kunt verwachten.

 

Originele reserveonderdelen

Waarom een vakman inhuren als je het zelf kan? Wij leveren u uiteraard graag reserveonderdelen als u zelf iets wilt repareren. Om te voorkomen dat defecte artikelen voor lange Wachttijden zorgen, leveren wij de juiste reserveonderdelen in een mum van tijd. Om er zeker van te zijn dat ze absoluut bij uw product passen, gebruiken wij uitsluitend originele reserveonderdelen die rechtsreeks van de klant komen. Bovendien zijn voor de werking onmisbare onderdelen voor onze producten over het algemeen tien jaar lang verkrijgbaar.

 

Reparaties

Zeg nooit nooit – dat doen wij ook niet. Want ondanks de bekende hoge kwaliteit van onze producten, kunnen wij defecten helaas niet volledig uitsluiten en zeker niet voorspellen. Als een apparaat dus onverwacht ophoudt te werken, kunt u eenvoudig een van onze reparateurs verwittigen. Wij helpen u onmiddellijk verder!

Onderhoud

Wie langer fit en gezond wil blijven, moet zichzelf verzorgen. Bij apparaten is dat niet anders. Om ervoor te zorgen dat een product lang meegaat, is regelmatig onderhoud van groot belang. Onze geschoolde technici voeren dat onderhoud naar wens uit. Zo blijft de waarde van uw producten ook op lange termijn hoog. Wij stellen graan een offerte voor u op, als u wilt en wanneer u wilt.

UVV-keuring | FEM 4.004-keuring

 

Zeggen UVV en FEM 4.004 u iets? Voor veel hef- en hijsapparaten en industrieel gebruikte voertuigen bestaan deze voorschriften voor meer veiligheid in de omgang met gemotoriseerde transportwerktuigen. Ten minste een keer per jaar moeten deze belangrijke keuringen worden uitgevoerd. Daarbij wordt met name het volgende gecontroleerd:

 

 • Besturing, remmen, wielen, bedieningselementen en aandrijving
 • Hydraulisch systeem, hef-/hijsmechanisme, hijskettingen
 • Lastopnamemiddelen (vork enz.)
 • Beschermend dak voor bestuurder

 

Volgens het motto ‘Vertrouwen is goed, controle is beter’ zorgen wij ervoor dat de termijnen voor alle wettelijk voorgeschreven keuringen van eigen apparaten, externe apparaten en gemotoriseerde  transportwerktuigen gerespecteerd worden. Neem gerust contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Stellinginspectie

 

Verkopers van een stellingsysteem dragen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van zowel stelling als medewerkers, voorwerpen, voertuigen en opgeslagen goederen. Met de service ‘stellinginspectie’ helpen wij u het gevaar voor ongelukken door beschadigde magazijninrichtingen te voorkomen. Wij controleren uiteraard ook stellingen die u niet bij ons besteld heeft.

 

Zonder uw lopende productie te vertragen, inspecteren onze geregistreerde stellinginspecteurs onder andere of beschermingsmaatregelen, stellingcomponenten en belading aan de voorschriften voldoen en of staanders en legborden zichtbare vervormingen of beschadigingen hebben. De volgende stellingtypen kunnen door ons worden gekeurd:

 • Legbordstellingen
 • Palletstellingen
 • Draagarmstellingen
 • Inrijstellingen
 • Doorrijstellingen
 • Doorrolstellingen
 • Hoogbouwsystemen

 

De resultaten van de inspectie worden genoteerd, de gekeurde stelling krijgt een officieel inspectieplaatje. Regelmatige inspecties moeten uiterlijk om de 12 maanden worden uitgevoerd. Naar wens kunnen wij deze inspecties ook in het kader van een onderhoudsovereenkomst voor u uitvoeren. Wij komen dan steeds voor het verstrijken van de termijn naar u toe. Wij zijn er voor u – professioneel, betrouwbaar en ter plaatse.

 

Mocht u interesse hebben, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak.

Contact

Neem gerust contact met onze klantenservice/montageservice via:

Telefoon: +32 2 - 720 61 97
Fax: +32 0 2 720 00 16
E-mail: service@kaiserkraft.be

Telefonisch zijn wij van maandag tot donderdag van 7.45 tot 18.00 (vrijdag tot 17.00) uur te bereiken!

 

 

| Terug naar de overzichtspagina

Producten vergelijken