+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Draagarmrekken

Opzoek naar goede draagarmstellingen? Wij hebben ze ter uwe beschikking. Alle soorten draagarmrekken met als grote kwaliteit, hun stevigheid. Bekijk zeker goed hoeveel uw materiaal weegt voor dat u een draagarmrek kiest.
Er zijn 0 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 0 artikelen gevonden
Voor de optimale opslag in uw bedrijf
Er zijn talrijke gebruiksmogelijkheden voor een draagarmstelling. Over het algemeen zijn deze speciale stellingen bestemd om lange voorwerpen op te slaan. Draagarmstellingen worden op veel plaatsen gebruikt, maar het vaakst zijn ze te vinden in productiehallen waar materialen voor de productie worden gebruikt en in commissiegoederendepots. De automobielindustrie, meubelfabrikanten en fabrikanten van andere houten producten en depots voor deze meubelstukken of andere lange goederen hebben bijvoorbeeld dit type stelling nodig. Draagarmstellingen met opstaande randen aan de achterkant kunnen voor de opslag van lang materiaal en legborden worden gebruikt. Dat is slechts één bijzonder voorbeeld van het gebruik van deze speciale stellingen. Verder zijn er draagarmstellingstaanders met een middelzware constructie. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor de opslag van materiaal op geprofileerde draagarmen, voor de opslag van ringvormige goederen op gebogen buisdraagarmen en voor de opslag van legborden in vier verschillende dieptes. Deze modellen zijn bovendien ook met alle gangbare stellingen te combineren. Enkelzijdige draagarmstellingstaanders met afzonderlijke componenten in de kleuren blauw, grijs of groen zijn eveneens verkrijgbaar bij KAISER+KRAFT. Deze bestaan uit hoogwaardige U-vormige stalen profielen. De inhaakmontage van draagarmenstellingen is mogelijk zonder gereedschap.

Draagarmstellingen in uiteenlopende uitvoeringen
In de categorie stellingen vindt u naast vele andere producten voor de opslag bijvoorbeeld palletstellingen, vatenstellingen en ook draagarmstellingen. De hoogwaardige stellingen van KAISER+KRAFT vallen op door de hoge stabiliteit. Ze zijn ook geschikt voor zware lasten en eenvoudig te monteren. In het assortiment van KAISER+KRAFT bevinden zich bijvoorbeeld complete draagarmstellingen met lange draagarmen. Bij deze modellen zijn de draagarmen vastgelast. Bovendien zijn de draagarmen voorzien van een afrolbeveiliging en een hoogwaardige kunststofcoating. Om veiligheidsredenen is de afrolbeveiliging bijna verplicht, want alleen zo kunnen ronde voorwerpen niet zomaar van de draagarm rollen. Ook complete draagarmstellingen in ongemonteerde toestand bevinden zich in het omvangrijke assortiment van KAISER+KRAFT. Draagarmstellingen met naar boven smaller wordende draagarmen worden ook aangeboden. Ook speciale uitvoeringen voor een unieke toepassing kunnen worden aangevraagd. Wat kleur betreft heeft u ook vele mogelijkheden. De draagarmen zijn bij de genoemde modellen vastgelast en zijn voorzien van een afrolbeveiliging en hoogwaardige kunststofcoating.
Producten vergelijken