+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Inhaakstellingen

Op zoek naar goede inhaakstellingen voor magazijnbakken, bakjesstellingen of standaardstellingen voor uw magazijnbakjes? Dan hebben wij de oplossing. Hier vindt u alle stellingen die ervoor zorgen dat uw magazijnbakjes goed geordend en gestructureerd in uw magazijn opgeborgen kunnen worden. Leg uw magazijnbakjes in één van onze inhaakstellingen.
Er zijn 0 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 0 artikelen gevonden
Inhaakstellingen voor magazijnbakjes
Koop bij ons uw bakjestellingen, magazijnstellingen voor bakjes of standaardstellingen voor uw magazijnbakken. magazijnbakken eenvoudig kunnen worden uitgenomen en vervangen. Ook gesloten bakken kunnen in een bakstelling worden geplaatst. Door de afzonderlijke bakken van labels kan men de magazijnstellingen markeren en een goede structuur aanbrengen op onze standaardstellingen. Verrijdbare stellingen zorgen bovendien voor een gemakkelijk transport en transportapparaten van de complete bakstellingen binnen het bedrijf of werkplaatsinrichtingen mogelijk. Wat betreft maximaal draagvermogen van de afzonderlijke bakstellingen zijn belastingen tot 200 kg mogelijk. De grootte van de afzonderlijke bakken kan binnen een bakstelling variëren. Daarbij zijn over het algemeen de grotere bakken onderaan en de kleinere bakken bovenaan in de stelling aangebracht. Zowel qua stellingbreedte als qua diepte van de afzonderlijke stellingvakken kan met de stellingen van KAISER+KRAFT een optimale aanpassing aan verschillende ruimtelijke omstandigheden worden gegarandeerd.

Alle soorten bakstellingen en magazijnbakjes
De verschillende bakstellingen zijn afhankelijk van de gekozen magazijnbakken in een vet- en oliebestendige uitvoering, een uitvoering geschikt voor levensmiddelen of vele andere uitvoeringen te kiezen. Op die manier kunnen de stellingen zowel in medische laboratoria als in werkplaatsen worden opgesteld. Bakstellingen in de vorm van rolcontainers kunnen eventueel ook van twee zijden worden bediend. Met deze en andere praktische stellingoplossingen is voor een permanent functionele inrichting gezorgd, die dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de afwerking ook bij intensief gebruik behouden blijft. Bestel bij KAISER+KRAFT de bakstelling in precies die uitvoering die u nodig heeft voor uw bedrijfsdoeleinden.
Producten vergelijken