+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Opbergrekken

Magazijnrekken of inhaakstellingen zijn onmisbaar in een bedrijf. Onze magazijnrekken zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een goede reputatie. Men kan deze magazijnrekken eenvoudig in elkaar zetten.
Er zijn 0 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 0 artikelen gevonden
Magazijnrekken– veelzijdig, betrouwbaar, variabel
In magazijn, op kantoor en in werkplaatsinrichtingen zorgen inhaakstellingen voor een schone en opgeruimde werkplek. Inhaakstellingen van KAISER+KRAFT variëren in legborddraagvermogen, veldlast, stellingtype en aantal legborden. Terwijl de grootte in principe variabel is, bieden alle modellen het voordeel dat de stellingen dankzij het inhaaksysteem snel en probleemloos zonder het gebruik van gereedschap kunnen worden gemonteerd. Daardoor kunnen de stellingen ook simpel worden omgebouwd, uitgebreid en gecombineerd, wanneer de inhaakstelling voor de opslag van goederen, documenten, gereedschap of materialen worden gebruikt. Vrijwel elk voorwerp vindt een plekje in een inhaakstelling, want hier in het onlineaanbod vindt u inhaakstellingen van verschillende materialen voor uiteenlopende doeleinden. Met name voor het draagvermogen spelen materiaal, afmetingen en de combinatie met geschikte legborden een belangrijke rol.

Aangepaste draagvermogens van de inhaakstellingen
Voor inhaakstellingen zijn er verschillende gebruiksdoeleinden en toepassingsgebieden. Afhankelijk van aan welk doel een stelling moet beantwoorden, varieert het draagvermogen. Stellages kunnen zwaardere lasten dragen dan lichtere uitvoeringen en zijn geschikt voor de opslag van zware goederen, daarom worden deze vaker in werkplaatsen en magazijnen gebruikt. Op kantoor zorgen ordnerstellingen voor orde en ruimte. De op het gebruiksdoel afgestemde veldgrootte maakt een overzichtelijke opslag van ordners en dossiers mogelijk. Voor nog meer opbergruimte op kantoor kunnen dubbelzijdige inhaakstellingen worden gebruikt. Het evidente voordeel van een inhaakstelling is nu eenmaal dat ze probleemloos kunnen worden uitgebreid en gecombineerd. Zo kunnen stellingen worden gecreëerd die perfect aan de beschikbare ruimte zijn aangepast, waardoor de ruimte optimaal benut wordt. Voor magazijnen en werkplaatsen worden bij voorkeur inhaakstellingen van staaldraad of staal gebruikt, omdat deze een hoger draagvermogen hebben. Ordnerstellingen, maar ook andere stellingen van KAISER+KRAFT zijn meestal gemaakt van massief hout. Nog meer overzicht en orde in inhaakstellingen kan worden bereikt door het gebruik van toebehoren als een lade, met achterwanden en zijwanden of deurborden. Bovendien kunnen te allen tijde extra legborden worden gemonteerd. Hierbij dient men echter wel rekening te houden met de maximale belasting.
Producten vergelijken