+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Diepte
Draagbalklengte
Hoogte
Materiaal
Stellingtype
Vakdraagvermogen
Veldlast
 

Palletstellingen

Palletstellingen zijn bestand tegen de zwaarste lasten en zijn extreem robuust. Daarom is het extra opvallend dat ze ook nog eens flexibel zijn: ze kunnen probleemloos worden uitgebreid en uitgerust, zoals u het wenst. U kunt uw nieuwe palletstelling ook samen met ons plannen. Neem daarvoor contact met ons op!
Er zijn 22 artikelen gevonden
| | |
Palletstelling
aanbouwstelling, vakdraagvermogen 2580 kg
Excl. BTW
339,-
Palletstelling
complete stelling, vakdraagvermogen 2580 kg
Excl. BTW
679,-
Inrijstelling
stellingdiepte 1740 mm, 2 pallets diep
Excl. BTW
vanaf 469,-
Excl. BTW
vanaf 189,-
Inrijstelling
stellingdiepte 2590 mm, 3 pallets diep
Excl. BTW
vanaf 649,-
Inrijstelling
stellingdiepte 3440 mm, 4 pallets diep
Excl. BTW
vanaf 799,-
Inrijstelling
stellingdiepte 4290 mm, 5 pallets diep
Excl. BTW
vanaf 939,-
Staanderframe
staanderdiepte 800 mm
Excl. BTW
vanaf 104,90
Staanderframe
staanderdiepte 1100 mm
Excl. BTW
vanaf 125,-
Excl. BTW
vanaf 125,-
Excl. BTW
vanaf 135,-
Excl. BTW
vanaf 199,-
Excl. BTW
vanaf 209,-
Excl. BTW
vanaf 245,-
Excl. BTW
vanaf 255,-
Complete palletstelling
staal, kunststofcoating
Excl. BTW
vanaf 369,-
Excl. BTW
vanaf 94,90
Excl. BTW
vanaf 115,-
Excl. BTW
vanaf 135,-
Excl. BTW
vanaf 165,-
Excl. BTW
vanaf 175,-
Excl. BTW
vanaf 199,-
Er zijn 22 artikelen gevonden
Palletstellingen – effectieve opslag – flexibele ordening – aangepaste materialen
Palletstellingen en draagarmstellingen met verschillende draagvermogens en hoogtes zijn flexibel te gebruiken en kunnen goed aan ruimtelijke omstandigheden worden aangepast. Voor de opslag van pallets met verschillende goederen en gewichten zijn deskundige palletstellingen onontbeerlijk. Omdat de hoeveelheden en volumes van de goederen vaak kunnen variëren, bieden stellingsystemen die uitgebreid kunnen worden en die snel opgebouwd en afgebroken zijn een flexibel voordeel. Als onderdelen van een palletstelling tijdelijk niet nodig zijn, kunnen ze eenvoudig en snel worden gedemonteerd om ze plaatsbesparend op te bergen. Dit is vooral zinvol wanneer de ruimte tijdelijk voor andere doeleinden nodig is. Andersom kunnen palletstellingen systematisch worden uitgebreid zodra er meer opslagruimte nodig is. Naast de stabiele frameconstructie is ook een doordachte selectie van verschillende legborden voor palletstellingen nodig om aan de specifieke vereisten van de verschillende opslaggoederen te kunnen voldoen. Onze webshop bevat allerlei soorten legborden, van spaanplaten en roosters tot en met panelen en toplagen van plaatstaal voor stellages. Elke categorie heeft zo zijn voor- en nadelen. Er wordt rekening gehouden met alle belangrijke criteria zoals luchtcirculatie, draagvermogen en afmeting van de opslaggoederen. De gebruikte materialen worden aan de omstandigheden aangepast.

Veiligheid heeft bij het gebruik van palletstellingen de hoogste prioriteit
Omdat een palletstelling tot wel 10.000 kg moeten kunnen dragen, zijn gekeurde materialen en statisch correcte opbouwelementen een absolute basisvoorwaarde voor een veilige opslag. In magazijnen worden niet voor niets hoge veiligheidseisen gesteld. De bewaking door erkende keurmeesters en de strikte naleving van DIN-normen en richtlijnen garanderen een maximale veiligheid voor mens en materiaal. Boutankers voor vloerbevestiging en het aanbrengen van aanrijbeveiligingen in stellinggangen waar met heftrucks gereden wordt, verminderen het gevaar voor ongevallen aanzienlijk. Volgens de richtlijnen moet aanrijdbeveiliging worden aangebracht op staanders die zich aan de hoeken bevinden en op overige staanders in stellinggangen waar met heftrucks gereden wordt. Gelaste stellingstaanders zorgen voor een hoge mate aan stabiliteit en een lange levensduur van de palletstellingen. Ga voor veiligheid en vertrouw bij de keuze van uw magazijninrichting op de gekeurde kwaliteit van KAISER+KRAFT.
Producten vergelijken