+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Draagvermogen
Hoogte
Materiaal
Platformbreedte
Vakdraagvermogen
 

Platenstellingen

Maar goed dat er platenstellingen bestaan, anders zouden uw staalplaten, houten platen of kunststof platen tegen de muur moeten leunen. Geen goede oplossing. Platenstellingen met insteekbare verdeelbeugels, plaatgeleidingen en inschuifrol zijn veel beter. Zoek meteen een geschikt model uit!
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
EUROKRAFT - Platenstelling, verzinkt
l x b x h = 2030 x 560 x 1000 mm
Excl. BTW
1.125,-
EUROKRAFT - Restantenstelling, 5 vakken
l x b x h = 1600 x 480 x 1000 mm
Excl. BTW
459,-
EUROKRAFT - Platenstelling, verzinkt
l x b x h = 2030 x 800 x 1000 mm, 9 vakken
Excl. BTW
1.425,-
EUROKRAFT - Platenstelling, verzinkt
l x b x h = 2030 x 800 x 1000 mm, 6 vakken
Excl. BTW
1.325,-
EUROKRAFT - Plaatmateriaal-opslagbox
h x l x b = 1250 x 1100 x 2000 mm
Excl. BTW
779,-
EUROKRAFT - Plaatmateriaal-opslagbox
h x l x b = 1500 x 1100 x 2500 mm
Excl. BTW
1.395,-
EUROKRAFT - Plaatmateriaal-opslagbox
h x l x b = 1750 x 1100 x 3000 mm
Excl. BTW
1.745,-
Excl. BTW
vanaf 369,-
Er zijn 8 artikelen gevonden
Platenstellingen voor bijzondere afmetingen
Platenstellingen helpen voorwerpen met grote oppervlakken op te slaan. Veel bedrijven die een magazijn of uitgebreide werkplaatsinrichtingen hebben, hebben verschillende soorten bedrijfskasten, stellingen en opbergmogelijkheden nodig. Een speciale variant van een opbergmogelijkheid is de platenstelling. Deze stellingen maken een snel en veilig opslaan van grote en kleine platen mogelijk. Daarbij is het niet van belang uit welk materiaal de platen bestaan. De platenstellingen bieden ruimte voor platen van hout, kunststof en metaal. Dankzij de optimale opslag van de platen wordt het materiaal gespaard en blijft een goed overzicht mogelijk. Indien nodig kunnen de platen op elk moment worden uitgenomen. Ze kunnen afzonderlijk uit de opslagboxen worden genomen. Naast het overzicht heeft de platenstelling nog een voordeel: de platen worden ruimtebesparend opgeborgen. Zo kunnen ook in kleinere magazijnen platen op een platenstandaard worden opgeslagen.

Praktische restantenstellingen en platenstellingen voor een professionele opslag
Onze webshop biedt verschillende soorten platenstellingen aan. Deze professionele stellingen optimaliseren de opslag van grote platen van hout, kunststof en metaal. Dankzij de goede afwerking en het robuuste materiaal zijn de stellingen zeer stabiel en duurzaam. Om de platen eenvoudig uit te nemen en op te slaan zorgt een soepel draaiende stalen draagrol voor een comfortabele bediening. Insteekbare verdeelbeugels helpen bij de overzichtelijke opslag. Naast de opslag in platenstellingen kunnen platen in standaardformaten ook verticaal in plaatmateriaal-opslagboxen worden opgeslagen. Ook hierin is de opslag van de platen overzichtelijk en ruimtebesparend. Dankzij de stalen draagrol kunnen de platen zonder veel krachtinspanning worden opgeslagen. Bij kleinere platen is het zinvol speciale platenstellingen, zogenaamde restantenstellingen, te gebruiken. Deze maken de opslag van grote en kleine platen mogelijk. Bij het op maat zagen van platen blijven vaak restanten over, die met behulp van deze stellingen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen.
Producten vergelijken