+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Receptiebalies

Receptiebalies voor uw kantoren en een professionele ontvangstbalie. Want u weet... de eerste indruk is beslissend. Vaak valt de eerste blik op de receptiebalie, deze is het middelpunt van de entreehal en het eerste meldpunt voor klanten of zakenpartners – zowel in hotel, dokterspraktijk of advocatenkantoor als in agenturen.
Er zijn 0 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 0 artikelen gevonden
Receptiebalies
Mooie en functionele balies maken bedrijfsruimtes hoogwaardiger. Gelijktijdig bieden ze de mogelijkheid om meer nuttig oppervlak op een geringe ruimte te creëren. Aangevuld met elegante stoelen worden receptiebalies een ware blikvanger in elk kantoor en vereenvoudigen probleemloze workflows door hun effectieve functionaliteit. Receptiebalies yijn niet alleen belangrijk voor het ontvangen van klanten en om een werkplek te bieden aan hostessen of baliemedewerkers, ze geven namelijk ook een goede indruk van het bedrijf. Speciale receptiebalies zijn de optimale oplossing voor het creëren van ontvangstbereiken in bedrijven en praktijken. Natuurlijk kunnen deze hoogwaardige receptiebalies ook voor beurzen, horeca en verkoopvlakken worden gebruikt. Receptiebalies die eenvoudig te verplaatsen zijn en op meerdere locaties te gebruiken, zijn in dat geval aan te raden. Hierdoor blijft uw kantoorinrichting flexibel en kan deze naast in uw vaste bedrijfsruimte, ook op tijdelijke locaties worden gebruikt.

Functioneel en stijlvol
Receptiebalies voor uw bedrijfsruimtes en kantoren vindt u hier. Maak van uw entree met hoogwaardige tafels, stoelen en balies een attractieve ontvangstruimte voor klanten en cliënten waar zij zich welkom zullen voelen. In de shop vindt u uiteenlopende receptiebalies in verschillende uitvoeringen, van hoogwaardige materialen en in elegante designs waarin ook reeds voorhanden inrichtingsvoorwerpen naadloos passen. Door de flexibele bouwwijze passen ze in elke ruimte. Kantoor, kanselarij of praktijk – effectieve opwaardering is nu wel heel eenvoudig: met het attractieve assortiment stijlvolle receptiebalies, stoelen en tafels KAISER+KRAFT.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken