+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Bladbreedte
Kleur
Lengte
Tafelhoogte
Zitdiepte
Zithoogte
Zitting- en leuningkleur
Zitting- en leuningmateriaal
 

Zitgroepen

De mens is een sociaal wezen, dat staat vast. En daarom beantwoorden wij het verlangen naar nabijheid en gezelschap met onze gezellige zitgroepen. Uw medewerkers kunnen zowel binnen als buiten samenkomen om projecten te bespreken of om samen te lunchen. Ontdek nu de 'Business Chill-out Lounge’.
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Zitbank voor groepen
met 4 banken en tafel
Prijs op aanvraag
Nieuw
Zitbank voor groepen Viking-serie
tafel l x b x h = 2200 x 900 x 770 mm
Prijs op aanvraag
Nieuw
Zitbank voor groepen
tafel en 2 zitbanken
Excl. BTW
402,50
Nieuw
Zitbank voor groepen
tafel met parasolhouder en 2 banken
Prijs op aanvraag
Universele zitgroep
1 tafel, 4 stoelen
Excl. BTW
220,-
Er zijn 6 artikelen gevonden
Zitgroepen en complete aanbiedingen
Zitgroepen voor in kantines en personele voorzieningen. In bedrijven worden ze op vele plaatsen benodigd: stoelen. Maar ook in vele andere bedrijfsruimtes zijn tafels en stoelen nodig, als medewerkers bijeenkomen voor besprekingen of projecten. De zitgroepen in ons onlineaanbod zorgen hierbij voor een uniforme verschijning met gegarandeerd nuttige, onderhoudsvriendelijke en tijdloze oplossingen. Het productassortiment bevat zitgroepen voor bedrijven, voor binnen en buiten op bedrijfsterreinen. Stoelen en tafels met sterke oppervlakken zorgen voor een lange levensduur van de zitgroepen in veel bezochte ruimtes in de onderneming. De zitgroepen bestaan uit stoelen die probleemloos kunnen worden opgestapeld. Afhankelijk van het aantal personen kunnen echter ook meerdere zitgroepen tot een uniform beeld worden samengevoegd. Voor buiten zijn rustbanken en tafels van weerbestendige materialen beschikbaar. Zitgroepen voor buitenbereiken worden als complete eenheid aangeboden, waarbij de tafels en banken met elkaar verbonden zijn. Dit garandeert stabiliteit en is handig bij opruim- en tuinwerkzaamheden. De zitgroepen kunnen als geheel worden bewogen zonder dat afzonderlijke componenten moet worden verplaatst.

Complete aanbiedingen van hoogwaardige materialen
Bij de materiaalkeuze staan voor KAISER+KRAFT de stabiliteit en bestendigheid van tafels en stoelen op de allereerste plaats. De zitgroepen bestaan uit sterke stalen buizen in combinatie met gelijmd hout en multiplex. Beproefde kunststofcoatingen zorgen voor langdurig mooie tafeloppervlakken. De professionele materiaalkeuze vereenvoudigt reparaties. Lelijke schuursporen op ondergronden worden door voetdoppen van niet-strepende kunststof voorkomen. U vindt hier nuttige, attractieve oplossingen voor de inrichting van uw bedrijfsruimtes.
Producten vergelijken