Elektrisch tuingereedschap

Deze elektrische tuingereedschappen maken het snoeien van hagen of gazons en het schoonmaken van paden tot een koud kunstje. Met oplaadbare accu voor meer bewegingsvrijheid en milieuvriendelijkheid.

In de categorie Elektrisch tuingereedschap bieden wij u producten van de volgende merken aan: Kärcher.

Elektrisch tuingereedschap – voor goed onderhouden buitenruimtesGroen in de buitenruimte ziet er goed uit. Maar alleen als het regelmatig in vorm wordt gebracht. Met onze elektrische tuingereedschappen is dit in een handomdraai gebeurd.Waar onze elektrische tuingereedschappen goed voor zijnWanden van gras en ongeknipte hagen maken een slordige indruk op bezoekers. Onverzorgde paden verhogen het risico op ongelukken op uw terrein. Werknemers houden ook meer van pauzes in de buitenruimte als ze zich niet door stapels bladeren hoeven te worstelen.Drie van de vele goede redenen om het groen in de buitenruimte vorm te geven en bladeren te verwijderen. Met onze elektrische tuingereedschappen bent u perfect uitgerust. Of u nu de buitenruimte van uw instelling of bedrijf wilt verzorgen of uw diensten aan anderen wilt aanbieden.In onze winkel zijn hiervoor verkrijgbaar:  • Grasmaaiers op een accu

  • Draadloze bosmaaiers op een accu

  • Bladblazers op een accu

  • Heggenscharen op een accu


Alles op een accu? Ja, en met een goede reden.Gebruiksvriendelijk, efficiënt en emissiearm – de voordelen van accu-aangedreven tuingereedschapVeel efficiëntie met weinig moeite en comfort tegelijk. Onze elektrische tuingereedschappen met oplaadbare accu combineren een aantal voordelen voor het maaien van gazons en hagen en het schoonmaken van grote oppervlakken:  • Veel bewegingsvrijheid: Dankzij de werking op een accu maakt het niet uit hoe ver het volgende stopcontact van de heg verwijderd is. Er zijn ook geen vervelende kabels.

  • Hoog rendement: Gerenommeerde fabrikanten zoals Kärcher staan voor hoge prestaties met een hoge functionaliteit en ergonomie.

  • Laag geluidsniveau: Geluidsgevoelige buren? Onze snoerloze grasmaaiers of bladblazers zijn zo stil dat ze zonder problemen de klok rond en net zo gemakkelijk voor ziekenhuizen of scholen kunnen worden gebruikt.

  • Geen uitlaatgassen: De omgeving is blij als er aan de achterkant niets uitkomt. U profiteert ook van de lage onderhoudskosten. Omdat u de bougies van uw grasmaaier niet hoeft te verwisselen als u een machine op een accu gebruikt.


Welke toebehoren heeft u nodig?Vaak helemaal geen. Want veel van onze elektrische tuingereedschappen komen met alles erop en eraan naar u toe. Als de accu niet bij de levering is inbegrepen, kunt u deze apart bij ons in de winkel aanschaf. Of per twee in de praktische startset. Beide zijn ook ideaal als reserve-accu.Daarnaast zijn er bij KAISER+KRAFT veel ingrediënten aanwezig voor aantrekkelijke buitenruimtes: Banken voor comfortabele rustplaatsen, afvalbakken, plantenbakken en nog veel meer. Begin maar te snuffelen.Heeft u vragen over onze elektrische tuingereedschappen of andere artikelen uit ons assortiment? Neem persoonlijk contact met ons op. We staan altijd voor u klaar.