+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Diepte
Hoogte
Kleur
Kleur zitting
Lengte
Materiaal zitting
Soort armleuningen
Tafelhoogte
Zitdiepte
Zithoogte
Zitting- en leuningkleur
Zitting- en leuningmateriaal
 

Tuinbanken

Zit u lekker? Of wordt u moe van het staan? In dat geval zeggen wij: neem plaats. Wij bieden namelijk comfortabele tuinbanken en tafels, voor de lunchpauze, voor een gezellig praatje met collega's of om lekker van het zonnetje te genieten. Ook voor openbare parken en voetgangerszones hebben wij fraaie meubelstukken in de aanbieding.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 91,-
Excl. BTW
vanaf 129,80
Zitbank
lengte 1700 mm, gewicht 48 kg
Prijs op aanvraag
Nieuw
Zitbank voor groepen
tafel en 2 zitbanken
Excl. BTW
vanaf 356,50
Zitbank
lengte 2000 mm, gewicht 52 kg
Prijs op aanvraag
Zitbank
lengte 2000 mm, gewicht 64 kg
Prijs op aanvraag
Zitbank
lengte 1700 mm, gewicht 56 kg
Prijs op aanvraag
Houten zitbank, massief
met armleuningen
Excl. BTW
vanaf 672,-
Nieuw
Zitbank voor groepen
met 4 banken en tafel
Prijs op aanvraag
Nieuw
Meubelserie Viking voor buiten
tafel l x b x h = 2200 x 900 x 770 mm
Prijs op aanvraag
Nieuw
Zitbank voor groepen
tafel met parasolhouder en 2 banken
Prijs op aanvraag
Parkbank, massief, gegoten frame
zitting en rugleuning vurenhout
Excl. BTW
vanaf 379,-
Draadgaasbanken
gietijzeren design
Excl. BTW
462,-
Houten zitbank, massief
zonder armleuningen
Excl. BTW
vanaf 629,-
Zitbank met houten planken
lengte 900 mm voor 2 plaatsen
Excl. BTW
254,-
Er zijn 16 artikelen gevonden
Tuinbanken en tafels voor buiten
Tuinbanken en tafels voor buiten helpen uw medewerkers in hun pauze een frisse neus te halen. Dat is belangrijk wanneer men veel werk wil verzetten en zich 's morgens en 's middags extra goed wil kunnen concentreren. Fraai vormgegeven banken vormen ook een plek voor rokers als er buitenasbakken zijn geplaatst of gewoon een centrale plek waar medewerkers kunnen samenkomen. Daarbij is naast een goed zitcomfort met name het design van groot belang. Een parkbank met gietijzeren frame en houten zitplanken laat een gezellige indruk achter. Tuinbanken van kunststof met aangebouwde tafel werken uitnodigend om in de middagpauze van de zon te genieten. Afhankelijk van de plaats (buiten of binnen) en van de sfeer kunnen constructies van draadstaal net zo geschikt zijn als uitvoeringen van massief hout. Tuinbanken en tafels van hout zijn het populairst. In onze webshop vindt u een ruime keuze, bijvoorbeeld gelakt grenenhout, pijnboomhout of Meranti. Door een speciale behandeling zijn de houten banken ook geschikt voor buiten. Kleine, inklapbare parkbanken maken een snelle opbouw mogelijk en zijn ook zo weer afgebroken. Deze variant is bijvoorbeeld zeer geschikt voor beurzen of festivals.

Metalen tuinbanken en tafels van aluminium
Ook een aluminium tafel met de bijpassende metalen tuinbank vindt u online. Deze metalen banken en tafels zijn decent elegant. Het is raadzaam de gewenste zitgelegenheid passend bij het imago van het bedrijf te kiezen. Dat geldt ook voor de inrichting van openbare plantsoenen, straten en voetgangerszones, waarvoor parkbanken eveneens geschikt zijn. Kies tuinbanken in een fraai design die geschikt zijn voor veelzijdige toepassingen en die uitblinken door hun duurzaamheid. Ontdek in de webshop de geschikte tuinbanken en tafels voor bedrijfsterreinen en geef uw medewerkers en bezoekers een idyllisch plekje voor een kleine pauze.
Producten vergelijken