+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Uitvoering
 

Reinigingstoebehoren
Hier vindt u het juiste reinigingstoebehoren voor uw bedrijf. Het toebehoren van KAISER+KRAFT is vaak universeel te gebruiken en geschikt voor reinigingsapparatuur van verschillende fabrikanten. Maar uiteraard bevat het assortiment ook speciaal toebehoren en originele reserveonderdelen van bepaalde fabrikanten. Het speelt geen rol of het toebehoren voor kleine bedrijven of voor grote ondernemingen moet worden besteld. KAISER+KRAFT biedt zowel voor grootverbruikers als voor kleinere bedrijven geschikte verpakkingseenheden. Dit geldt voor alle producten, van de reinigingsdoeken tot en met de afvalbakken. Het assortiment bevat zelfs reinigingsborstels en ronde borstels, oftewel alles voor het bedrijf en het schoonhouden ervan.

Het optimale toebehoren voor verschillende toepassingen
Het reinigingstoebehoren kan doelgericht voor de concrete toepassing worden gekozen. Om de reiniging en hygiëne in stand te houden, kunt u wegwerpdoeken of meermalig bruikbaar toebehoren aanschaffen. De keuze voor het reinigingstoebehoren is natuurlijk ook afhankelijk van of u chemische reinigingsmiddelen, biologisch afbreekbare of andere poetsmiddelen gebruikt. Als uw reinigingswagen moet worden uitgerust of weer moet worden aangevuld, vindt u bij KAISER+KRAFT optioneel reinigingstoebehoren, zoals mopwringers of materiaalkorven. Ook als er eens iets kapot is gegaan, kunt u de reinigingswagen op die manier weer aanvullen. In het assortiment van KAISER+KRAFT vindt u bovendien vuilniszakken in de juiste afmeting. Onze kwaliteitsproducten vormen een investering in hygiëne en gezondheid op korte en lange termijn. Bestel alle artikelen zonder verzendkosten en met zeer snelle levering. Of het nu om kleine hoeveelheden gaat of om bestellingen voor grootverbuik, bij ons bent u aan het juiste adres.

Reinigingstoebehoren

Ga de strijd aan tegen stof en vuil! En als u even geen reinigingstoebehoren meer heeft, is er geen man overboord. Wij leveren standaard reinigingsmaterialen, maar ook speciaal toebehoren en originele reserveonderdelen van verschillende fabrikanten.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
28,70
Excl. BTW
155,-
Groot mondstuk
voor grote oppervlakken
Excl. BTW
394,-
starmix - Vouwfilter-cassette
voor veiligheids-industriezuiger stofcategorie M
Excl. BTW
126,10
Matreiniger
voor ESD-oppervlakken
Excl. BTW
24,40
Kaercher - Wasborstel, roterend
voor hogedrukreiniger tot 800 liter/uur
Excl. BTW
104,70
Reinigingsborstel
met slangaansluiting, VE = 5 stuks
Excl. BTW
70,40
Excl. BTW
192,70
Zeefplaat
voor reinigingstank
Excl. BTW
87,60
Onderdelenkorf
voor reinigingstank
Excl. BTW
113,40
Microfilterpatroon
voor schone afvoerlucht
Excl. BTW
120,50
starmix - Vouwfilterpatroon
met ongeveer 3200 cm² polyester filteroppervlak
Excl. BTW
35,95
starmix - Speciale PE-zakken
voor veiligheids-industriezuiger
Excl. BTW
251,-
starmix - Vouwfilter-cassette
voor veiligheids-industriezuiger stofcategorie H
Excl. BTW
286,-
Excl. BTW
166,40
Er zijn 16 artikelen gevonden
Producten vergelijken