+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
 

Diensten
Bij veel producten uit ons onlineaanbod kunt u diensten bestellen. Het dagelijks werk brengt vaak problemen met zich mee, die met de eigen hulpmiddelen niet of lastig op te lossen zijn. Een oude kluis moet worden afgevoerd en door een nieuwe worden vervangen. Nieuwe kantoormeubels worden geleverd, maar de montage is niet bij de levering inbegrepen. Een vrachtwagen moet worden gelost, maar hij kan niet direct naar de opslaghal worden gereden. Of u wilt een CAD-planning maken. In deze gevallen is het zinvol onze diensten te boeken, om de eigen productie niet zinloos te belemmeren door personeel en gereedschap voor deze doeleinden in te zetten. Ons geschoolde personeel met professionele hulpmiddelen en toebehoren voert deze taken doelgericht en vakkundig uit. Zo bespaart u tijd en geld.

Onze hulp is uw voordeel
Met slechts één klik kunt u professionele diensten bij uw bestelling boeken om eventuele taken buiten uw werkterrein snel en voordelig uit te voeren. Voor eenmalige werkzaamheden is het zinvol zulke diensten te boeken. Laat het aan KAISER+KRAFT over, deze bijkomende werkzaamheden effectief uit te voeren. De aangeboden diensten omvatten veilige kluistransporten, maar ook het deskundig uitladen van een vrachtwagen met een heftruck. Een snel onderhoud en een deskundige montageservice voor allerlei soorten kantoormeubelen en het verstrekken van reserveonderdelen behoren eveneens tot de diensten van KAISER+KRAFT.

Service

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze diensten en dat u graag bij ons bestelt. Daarom staat u in het middelpunt van het onderwerp service. Wij begeleiden u niet alleen bij uw aanschaf, maar ook ervoor en erna. Want als u gelukkig bent, zijn wij het ook.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Kluis-transportservice
uw nieuwe kluis leveren wij indien gewenst naar de opstellingsplaats
Prijs op aanvraag
Speciale kleur
verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren
Prijs op aanvraag
asecos Levering op werkplek
voor opslagkast voor gevaarlijke stoffen - kastbreedte ca. 600 mm
Excl. BTW 260,-
asecos Levering op werkplek
voor opslagkast voor gevaarlijke stoffen - kastbreedte ca. 900 mm
Excl. BTW 260,-
asecos Levering op werkplek
voor opslagkast voor gevaarlijke stoffen - kastbreedte ca. 1200 mm
Excl. BTW 260,-
Speciale uitvoering
individueel naar wens
Prijs op aanvraag
Reserveonderdeel
voor artikel
Prijs op aanvraag
Lossen
meerprijs
Excl. BTW 158,60
Lossen
met meeneemstapelaar
Prijs op aanvraag
Lossen d.m.v. kraan/stapelaar
voor gevaarlijke stoffen container
Excl. BTW 116,-
Er zijn 10 artikelen gevonden
Producten vergelijken