+32 800 12 899 

Van A naar B – snel, comfortabel, ergonomisch

Welkom bij het productassortiment transport van KAISER+KRAFT – hier vindt u niet alleen apparaten voor het horizontale en verticale transport, maar ook de passende uitrusting voor veilige transportwegen en verzending zonder risico op beschadiging.

KK_nl_Header_LP_Transport.jpg

Waarom zelf tillen – en in het ergste geval nog vertillen – als er vele apparaten en hulpmiddelen zijn die u het werk uit handen nemen, ook bij hele zware lasten? Afhankelijk van de omgeving en taak doen miniliften en heftafels en nog veel meer hulpmiddelen dat zonder moeite voor u.

 

Naar de categorie Hefapparaten, hefgereedschappen

Zo verschillend als de zaken zijn die binnen bedrijven worden vervoerd, zo verschillend zijn de bijpassende vervoermiddelen en transportwagens. Er zijn vatenhouders voor vaten, kantoorwagens voor dossiers, steekwagens voor zware goederen ... de lijst kan eindeloos worden uitgebreid. Wat u ook sneller en veiliger in uw bedrijf wilt vervoeren, in deze categorie vindt u precies de juiste apparatuur.

 

Naar de categorie Transportapparaten en wagens

Goed verpakt is het halve werk. Het is niet verstandig om op verpakking te besparen, niet op de keuze van het materiaal en niet op de kwaliteit. Karton en omsnoeringsbanden zijn een goed begin, maar met extra beveiligingen als kantbescherming en noppenfolie maakt u het af.

 

Naar de categorie Verpakkingsmateriaal

Wat hebben transportapparaten, meubels – en dan bedoelen we de verrijdbare – en bureaustoelen met elkaar gemeen? Wielen en rollen. Afhankelijk van het apparaat, het gewicht en het toepassingsgebied hoeft u alleen nog maar te beslissen of zwenkwielen, luchtbanden of meubelrollen het beste passen.

 

Naar de categorie Wielen en rollen

Overige categorieën op het gebied van transport

Als het gaat om transport binnen het bedrijf mag natuurlijk de intelligente transporttechnologie niet ontbreken en kunt u de klassieke transportmiddelen en -wagens niet missen. Waarbij ’klassiek’ eerder betrekking heeft op steekwagens dan op de zeer eenvoudig te sturen wagens met elektronische module ...

 

Meer informatie over het onderwerp transport

Als het gaat om wielen en rollen is er het een en ander waarop u moet letten en waarover u een beslissing moet nemen: bevestigingswijze, draagvermogen en materiaal zijn slechts drie selectiecriteria. Ons Inkoophandboek wielen en rollen laat u stap voor stap zien, hoe u het perfecte product uitkiest.

 

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen